Przekladka disko - Gorzów
Moderator: Jerry
Re: Przekladka disko - Gorzów
kurde a u mnie deska kompletna leży i zastanawiałem się czy nie wyrzucić 

Land Rover made by craftsmen-driven by psychos 
always look on the bright side of life

always look on the bright side of life

Żygać mi się chce jak to czytam.gri74 pisze:aha... znaczy druciarstwo , znam pojęcie
Kto cokolwiek zrobi to zaraz druciarstwo, partactwo itp.
Nie można samemu zrobić porządnie i bezpiecznie?
Takiego kolegę mam w pracy, do wszystkiego woła fachowca.
Ciekawe czy do pukania żony też bierze fachowca. On się przecież tego nie uczył. Kursów nie kończył.
Trochę wiary w ludzi, robią dla siebie.
Pozdrawiam
Jacek
hehe, ciesze sie , ze pozytywnie podchodzisz do sprawy.
Zapodaj fotke efektu w celach edukacyjnych, nikt nie bedzie sobie robil parodii przecie.
No chyba, ze prowokacja
Zapodaj fotke efektu w celach edukacyjnych, nikt nie bedzie sobie robil parodii przecie.
No chyba, ze prowokacja

Jaką fotkę?
J
J
A mi się chce jak widzę ... zresztą nic mi sie nie chce ....Agent0700 pisze:Żygać mi się chce jak to czytam.gri74 pisze:aha... znaczy druciarstwo , znam pojęcie
Kto cokolwiek zrobi to zaraz druciarstwo, partactwo itp.
Nie można samemu zrobić porządnie i bezpiecznie?
Takiego kolegę mam w pracy, do wszystkiego woła fachowca.
Ciekawe czy do pukania żony też bierze fachowca. On się przecież tego nie uczył. Kursów nie kończył.
Trochę wiary w ludzi, robią dla siebie.
Pozdrawiam
Jacek
i nikt mi nie wmówi ,ze w 200 , które posiada deski niesymetryczne , po przekładce, zostawienie deski RHD to nie jest druciarstwo
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
gri74 pisze:
A mi się chce jak widzę ... zresztą nic mi sie nie chce ....
i nikt mi nie wmówi ,ze w 200 , które posiada deski niesymetryczne , po przekładce, zostawienie deski RHD to nie jest druciarstwo
Niby masz rację, ale na co to wpływa oprócz estetyki wnętrza? Na bezpieczeństwo przecież nie. Kółko od tego nie odpadnie.
Z tego co wyczytałem to zegary zostały przestawione na właściwą stronę.
A że deska jest przerobiona? I co z tego? Niektórzy od podstaw lepią i dobrze a tu to problem niesamowity.
Ci którzy tak piszą na pewno koła zmienić nie umieją, tylko do fachowca jeżdżą. Dla nich zgnity dół auta nie stanowi problemu (nie widać), ale burchel na lakierze to już tragedia. Znam takich.
Pozdrawiam
Jacek
fotke efektu twojej pracyAgent0700 pisze:Jaką fotkę?
J
Ja nie przekładam Disko.
Powiem więcej, nawet nie mam Disko.
Więc nie mam co fotografować.
Pozdrawiam
Jacek
Pozdrawiam
Jacek
No i znowu Grzegorz się dowiedział, że nie ma pojęcia o autachAgent0700 pisze:Ci którzy tak piszą na pewno koła zmienić nie umieją, tylko do fachowca jeżdżą.gri74 pisze:

Faceci dojrzewają do 3 roku życia, a później już tylko drożeją zabawki... Disco 300 Tdi
- Damian
-
- Kontaktowanie:
forum4x4Dżek pisze:No i znowu Grzegorz się dowiedział, że nie ma pojęcia o autachAgent0700 pisze:Ci którzy tak piszą na pewno koła zmienić nie umieją, tylko do fachowca jeżdżą.gri74 pisze:
wiedzą wszystko Ci, co nic nie wiedzą
nic nie wiedzą Ci, co wszystko wiedzą

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
rzeczywiscie, przepraszam.Agent0700 pisze:Ja nie przekładam Disko.
Pozdrawiam
Jacek
Dzisiejsza ciekawostka, akurat w temacie...
U znajomego elektryka od dwóch tygodni stoi Disco wiejt 3,9, trafiło tam z głupiego powodu, mianowicie podczas hamowania zapalały się światła wsteczne i jakaś kontrolka na desce. Elektryk zaczął grzebać i okazało się, że Disco jest przekładane. Dziś oglądałem i powiem zupełnie szczerze, że ja bym się nie zorientował. Wszystkie zaślepki na miejscu, żadnych śladów dłubania, pod maską wszystko poupinane tak jak być powinno, mechanicznie żadnego druciarstwa nie widać, spaprali elektrykę ale podobno dramatu nie ma. Nowy właściciel oczywiście nie miał pojęcia, że samochód był przekładany, poprzedni właściciel zarzeka się, że też nic nie wiedział.
Wniosek z tego taki, że trzeba do tematu "jak kupować disco" dopisać jak sprawdzić czy nie pchamy się w przekładańca.
U znajomego elektryka od dwóch tygodni stoi Disco wiejt 3,9, trafiło tam z głupiego powodu, mianowicie podczas hamowania zapalały się światła wsteczne i jakaś kontrolka na desce. Elektryk zaczął grzebać i okazało się, że Disco jest przekładane. Dziś oglądałem i powiem zupełnie szczerze, że ja bym się nie zorientował. Wszystkie zaślepki na miejscu, żadnych śladów dłubania, pod maską wszystko poupinane tak jak być powinno, mechanicznie żadnego druciarstwa nie widać, spaprali elektrykę ale podobno dramatu nie ma. Nowy właściciel oczywiście nie miał pojęcia, że samochód był przekładany, poprzedni właściciel zarzeka się, że też nic nie wiedział.
Wniosek z tego taki, że trzeba do tematu "jak kupować disco" dopisać jak sprawdzić czy nie pchamy się w przekładańca.
A i tak wszystko to ch*j w porównaniu z prędkością światła...
i pin...Karson pisze:vin sprawdzić
do karty poprzedniego właściciela

Sip - Dop
...jajco holenderskie blues...
...jajco holenderskie blues...