Problem- rozrząd w Disco, perypetie z mechanikiem w Krakowie
Moderator: Jerry
Re: Problem- rozrząd w Disco, perypetie z mechanikiem w Krakowie
...bo samochod jest po to aby sie psuc,a wlasciciel po to by go naprawiac ...
Nie chce mi się tych żali czytać, ale zastanawia mnie co Cię skłoniło do serwisowania auta w tym warsztacie
Byłeś u mnie, przyjechałeś pod warsztacik, trza się było pytać gdzie takie rzeczy robić...
Teraz możesz tylko powymieniać się z Ba na PW listą niedociągnięć

SALLDVAF8VA98:)
a dupa tam ....
a dupa tam ....
to czemu zawsze piszesz "jedź do warsztatu" skoro właściciel ma naprawiać?LR_Olek pisze:a wlasciciel po to by go naprawiac ...

LR Rendzi stajla 

tak sobie na szybko przypomniałem jedną historyjkę jak to nasz rzeczony warsztacik sciągał koło pasowe z parchola sciągaczem, bez uprzedniego poluzowania śrubki mocującej to koło do wału 

SALLDVAF8VA98:)
a dupa tam ....
a dupa tam ....
TRAWOLT pisze:to czemu zawsze piszesz "jedź do warsztatu" skoro właściciel ma naprawiać?LR_Olek pisze:a wlasciciel po to by go naprawiac ...![]()
dobrze.... uscisle ....
.......wlasciciel jest po to aby jezdzic do warsztatu ...
zepsutym samochodem? jak?LR_Olek pisze:......wlasciciel jest po to aby jezdzic do warsztatu ...

LR Rendzi stajla 

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Właśnie ograniczone mocno zaufanie do gościa skłoniło mnie do przyjazdu do Ciebie, ale to było już po fakcie, ostatni raz gościu grzebał przy tym aucie w pierwszej połowie maja, a ja do Ciebie trafiłem jakieś 2 tygodnie później.sbielak pisze:Nie chce mi się tych żali czytać, ale zastanawia mnie co Cię skłoniło do serwisowania auta w tym warsztacieByłeś u mnie, przyjechałeś pod warsztacik, trza się było pytać gdzie takie rzeczy robić...
Ostatnio zmieniony czw wrz 23, 2010 6:31 am przez przemmko, łącznie zmieniany 1 raz.
Disco 300 2,5tdi
Ciebie się kuźwa pytam?czesław&jarząbek pisze:na lawecie deklu.

a skoro to kierownik ma jeździć do warsztatu, to musi mieć lawetę i uprawnienia na nią tak?

LR Rendzi stajla 

Ja jak tylko kupiłem LR to od razu zrobiłem sobie uprawnieniaTRAWOLT pisze:
a skoro to kierownik ma jeździć do warsztatu, to musi mieć lawetę i uprawnienia na nią tak?![]()

bo złych ludzi się słuchałeśFlor pisze: Ja jak tylko kupiłem LR to od razu zrobiłem sobie uprawnienia

PS. Ty i Twoje rajdowania się nie liczą

LR Rendzi stajla 

- Rabarbar
-
sbielak pisze:tak sobie na szybko przypomniałem jedną historyjkę jak to nasz rzeczony warsztacik sciągał koło pasowe z parchola sciągaczem, bez uprzedniego poluzowania śrubki mocującej to koło do wału
Ba pisze:... Mnie pragnął spartolić patrola ale sie stamtąd wyniosłem. Też się mało sądem nie skończyło. Czego się nie dotknął to spieprzył ...
Zastanawia mnie, jak to możliwe, że typ ma jeszcze zęby w komplecieczesław&jarząbek pisze:w tym konkretnym przypadku przyczyną ostatniego wybuchu jest luźny układa wał-klin-koło pasowe... luźny układ wał-klin-koło pasowe powstał z powodu zbyt słabego dokręcenia śruby na wale korbowym...

Disco 300 '98 Automat
Druciarz tani jest, to faktsbielak pisze:Nie chce mi się tych żali czytać, ale zastanawia mnie co Cię skłoniło do serwisowania auta w tym warsztacieByłeś u mnie, przyjechałeś pod warsztacik, trza się było pytać gdzie takie rzeczy robić...

tel: 600298546
- Rabarbar
-
Tani w zakupie, ale drogi w eksploatacji 

Disco 300 '98 Automat
to Florek rajduje? przeca on tylko taś taś jeździ..TRAWOLT pisze:bo złych ludzi się słuchałeśFlor pisze: Ja jak tylko kupiłem LR to od razu zrobiłem sobie uprawnienia![]()
![]()
PS. Ty i Twoje rajdowania się nie liczą![]()

lezji stajla i do celuKarson pisze:to Florek rajduje? przeca on tylko taś taś jeździ..
ale żeby wyniki były, to do "taś taś" trzeba jeszcze dodać "sędzio naś sędzio maś"

LR Rendzi stajla 

że coTRAWOLT pisze:
ale żeby wyniki były, to do "taś taś" trzeba jeszcze dodać "sędzio naś sędzio maś"![]()

wrzuć na luz, nie doszukuj się głębszego dna, gdzie go nie maFlor pisze:że co![]()
nie ja tu od taś taśów zacząłem, a tak się potoczyło w sensie "moralnych" przypowieści

bynajmniej na pewno nie było sugestią w Waszą stronę i osiągnięcia - peasik
LR Rendzi stajla 

TRAWOLT pisze: peasik

to wyślij pilota niech szuka, a nie na forach od jakichś taś taśów wyzywaFlor pisze:a dna się doszukuję
![]()

LR Rendzi stajla 

czesław&jarząbek pisze:na lawecie deklu.
no wlasnie deklu

te TwinkiPinki chomiki se zlawetuj czy też zlewatywujLR_Olek pisze:no wlasnie deklu

LR Rendzi stajla 

TyWolt.... spokoj mi tu na kompaniiTRAWOLT pisze:te TwinkiPinki chomiki se zlawetuj czy też zlewatywujLR_Olek pisze:no wlasnie deklu![]()

ni ku ta ... no chyba, że mnie przekupiszLR_Olek pisze:TyWolt.... spokoj mi tu na kompanii

LR Rendzi stajla 

poza rajdem się nie taplamTRAWOLT pisze: to wyślij pilota niech szuka, a nie na forach od jakichś taś taśów wyzywa![]()