Tym lepiej bo dla mej damy też będę musiał przywieźć jakieś trofeumGAZFAN pisze: Będą też damskie więc śmiało

Aha - dziecięce jakieś by się zdały

Moderator: Jerry
Tym lepiej bo dla mej damy też będę musiał przywieźć jakieś trofeumGAZFAN pisze: Będą też damskie więc śmiało
czesław&jarząbek pisze:
termin 18-20 maj.
Nie przeginajLR_Olek pisze:GAZFAN pisze:Pokrywam socjal noclegowy wraz z bankietemczesław&jarząbek pisze:jasne jasne
boisz się, że ci wielbiciele wpierdol zafundują. temu nigdzie nie jezdzisz.
jestem skłonny oświadczyć, że nie wezmę od ciebie wpisowego-zapłacisz tylko za socjal. mogę to zrobić na pewniaka i publicznie...nawet gdybym jeszcze zaoferował dopłatę strach cie z domu nie wypuści
hmmm...
czeslaw daje za free wpisowe, zaproszenei dla vipa
gazfan vel jlr oplaca socjal noclegowy i bankiet...
hmmm...
well...
musze sprawdzic grafik, tanio by wyszlo,tylko paliwo![]()
i paszport musze dorobic se i malzonce i kidowi![]()
kto placi za paszporty?
Akwazoo Enterprizes IncorporejtedLR_Olek pisze:kto placi za paszporty?
a gówno mnie to obchodzi co byś musiał spamerze.LR_Olek pisze:czesław&jarząbek pisze:
termin 18-20 maj.
ty deklu....
urlop bezplatny bym musial brac...toz to koncowka roku szkolnego, nie moglbym wystawic jedynek, nie byc na radzie koncowej i komisy w rachube by nie weszly
Ja nie.czesław&jarząbek pisze:mientka faja już sie dopytuje na gg czy go w bambuko z tym promo nie robimy
co to groszek?czesław&jarząbek pisze:to masz problem.
ale możesz se dokupić w groszku.
czesław&jarząbek pisze:karwa olo...nie nudź.
rusz dupę z tego swojego kurwidołka na wypizdowie bo zaczynasz się odklejać od rzeczywistości.
jak te dzieci gupie o geografii tego kraju chcesz uczyć gdy sam najdalej byłeś w stegnie na flądrze z patelni...
Obstawiałbym że z mikrofaliczesław&jarząbek pisze:flądrze z patelni...
pocałuj mnie w jajaczesław&jarząbek pisze:a mientka faja jest mientka faja.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość