Skoro tak mowisz to musi to byc prawda.Damian pisze:kręcić to sobie można w starym gaźnikowcu czy monowtrysku najwyżej, nowoczesnej sekwencji nie ogarniesz

Moderator: Jerry
Skoro tak mowisz to musi to byc prawda.Damian pisze:kręcić to sobie można w starym gaźnikowcu czy monowtrysku najwyżej, nowoczesnej sekwencji nie ogarniesz
czesław&jarząbek pisze:jeszcze można dodać, że nieszczęśnicy z v8 pomiędzy dniami wypełnionymi płaceniem rachunków za paliwo, regulacjami gazu i oczekiwaniem na opadnięcie tulei, po nocach śnią o niezawodnym i ekonomicznym 300tdi
QL pisze:Póki się nie dymią - nie robi to na mnie wrażenia
Zresztą..... nie grzebałem jeszcze sam w elektryce więc nie na moje konto wybuch pójdzie. więc mnie to nie przejmuje.
A tak btw - kto tak pieknie nasz samochód serwisowy opisał z tyłu bo nie miałem okazji zapytać ?
W sumie całkiem zabawne, ale skłoniło mnie do rozmyślań na temat budżetu marketingowego reklamowanej firmy
w nowoczesnej sekwencji jest o tyle łatwiej, że nie trzeba zaglądać pod maskęKuszman pisze:Skoro tak mowisz to musi to byc prawda.Damian pisze:kręcić to sobie można w starym gaźnikowcu czy monowtrysku najwyżej, nowoczesnej sekwencji nie ogarniesz
czesław&jarząbek pisze:może najpierw ocenzurujemy komisyjnie lepiej.
Damian pisze:daj korvettenkapitan jakiegoś linka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości