coś pecha masz ostatnio

Moderator: Jerry
No znam niby odpowiedź.. ale uwierzyć nadal nie mogęWiechu pisze:grzej opony lutownicą, mówię Ci...
i rychtuj karton na amunicję
![]()
a osobówką, to ja napiżdżam codziennie.
Nigdy jakoś specjalnie, nie kręciło mnie jeżdżenie po mieście trzysetką.
![]()
...no chyba, że nie mam wyjścia. Tak jak od wczoraj. Karwa.
Quiz.
jak blisko własnej bramy, można mieć stłuczkę ?
mi sąsiad przydupcył. W rewanżu, zawołałem radiowóz...Damian pisze:no ja kiedyś przydupcyłem we własną bramę
coś pecha masz ostatnio
Nie będę o tym rozmawiał.GAZFAN pisze:Wiesz jak to było z pechem, placem i dupą?
I po drodze na łosie uważać.Wiechu pisze:Za całokształ nie, gdyż rozliczasz się ze mną. Na wejściu.
Tak jak lubisz.
![]()
Za sytuacje około-barowe, teoretycznie tak.
Terminal jest, ale z działaniem bywa różnie. Raz czekałem pół godziny, aż łaskawie się połączy. Od tamtej
pory staram się mieć kesz.
Tepsa ciągnie światłowód ziemią. Od stycznia, także mają sporo przerw w pracy.
![]()
Ważne info dla palaczy.
Na miejscu, nie da się kupić fajek. Także radzę się zabezpieczyć nałogowcom.
Najbliższy sklep i tanksztele 7km, skrótem.
Ci co nie byli tam jeszcze.
Zapitalamy krajową ósemką aż do miejscowości Mężenin. Tam odbijamy w lewo i grzejemy prawie 4 dychy pod
sam dwór. Gdzieś w połowie skrzyżowanie z pierwszeństwem przejazdu, chwilę później most na Narwii. Następne 20km
otchłani zimnikowo-leśnej. Tak ma być.
nie, gdyż albowiem muszę jechać przez stolycę i hedkłoter "czech amigos s.a"Wiechu pisze:![]()
jedziesz jak Ci pisałem ?
Długo... ale damy radęWiechu pisze:Nie będę o tym rozmawiał.GAZFAN pisze:Wiesz jak to było z pechem, placem i dupą?
![]()
Szykuj się na szturmana. Mocny wóz, opitolicie w 20 minut...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość