Dyskucja? :)21 nowy Def.
Moderator: Jerry
Re: Dyskucja? :)21 nowy Def.
ale serferzy go uwielbiaja

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
No cóż...
Allllleluja i do przodu!

Allllleluja i do przodu!

Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
Nie ciśnieniujGAZFAN pisze:Nei musisz mi tłumaczyć czym jest Land Rover, do kogo należy i ile ma serwisów.... i czy się zwija czy rozwija... Uwierz mi, wiem coś tam.

Wszystkim nam zależy, żeby LR rozwijał się i rósł w siłę, żeby nie podzielił losu takiego np. saaba, ale z tego co widać na rynku - idzie całkiem dobrze

Dyskucja jest o nowym defenderu - a tu widać, że LR ogłosił kapitulację.
Odpuścił rynek użytkowy, a dołożył do kolekcji fun-car.
Nam szkoda, bo to zakończenie 60 lat legendy.
Że defender archaiczny i niereformowalny? Zgoda. Ewolucja już się wyczerpała.
Można było zaproponować wojsku/straży/etc. coś twardego i prostego skonstruowanego de novo, a funcara wprowadzić... jako funcara.
Po prostu nazwa Defender zobowiązuje i nie pasuje do plastikowej zabawki dla Jacykowa

Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
na pewno Tata wydała równowartość kilku budżetów małego województwa na wymyslenie tego rzecha i dopasowanie go do potrzeb czy pomysłu na rozwój. Na pewno, skoro kupili, to mogą wykorzystać markę jak sobie żywnie uważają. Mogą ją wydoić w dwa modele - takimi właśnie wydumkami... nie znam się.
Ale chciałbym aby obok seledynowych metroseksualnych odpowiedników chiuaua na poduszce satynowej nadal robili kanciatego defektora który nie musi niczego udawać i którym pogardza właścicielka owego chiuaua
Ale chciałbym aby obok seledynowych metroseksualnych odpowiedników chiuaua na poduszce satynowej nadal robili kanciatego defektora który nie musi niczego udawać i którym pogardza właścicielka owego chiuaua
czesław&jarząbek pisze:dżiiii...
dekiel wrócił
dwa razy przemykalem kolo twojej lokalizacji...ale doszedlem do wniosku,ze szkoda czasu

ale za to duzy jacus mi line przytachal

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
nie ja jemu tylko on tobie. bo to jego lina.
mówiłem żeby cie skroił dotkliwie.

mówiłem żeby cie skroił dotkliwie.

#noichuj
oł yesMroczny pisze: Ale chciałbym aby obok seledynowych metroseksualnych odpowiedników chiuaua na poduszce satynowej nadal robili kanciatego defektora który nie musi niczego udawać i którym pogardza właścicielka owego chiuaua

-
-
- Kontaktowanie:
To nie z pism wynika...Jaaareeek ! pisze:@ Gazfan und Tybero,
czuję się winny zaistniałej sytuacji.![]()
Po każdej mojej wizycie w ASO był powód do napisania pisma.
Oczywiście pisałem i pisałem no i pozabierali im autoryzacje. Wow.
![]()
Jutro pojadę zgłosić do MMcars korozję grodzi, jak mnie zleją to napiszę kolejne pismo.
Gazfan, ile musi być takich pism, żeby zeszli poniżej owych 83 persentów ?
Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

-
-
- Kontaktowanie:
Wystarczy język polski w słuchu mieć opanowany w stopniu średnimczesław&jarząbek pisze:to są czy nie są, bo się plączesz w zeznaniach?GAZFAN pisze:Kraków i Bielsko nadal są serwisem autoryzowanym. Nie są dilerem. Zmieni się o tyle że wraz z zamknięciem serwisu otworzy się nowy w krakowie.

-
-
- Kontaktowanie:
Nie ciśniejuję...pezet pisze:Nie ciśnieniujGAZFAN pisze:Nei musisz mi tłumaczyć czym jest Land Rover, do kogo należy i ile ma serwisów.... i czy się zwija czy rozwija... Uwierz mi, wiem coś tam.
Wszystkim nam zależy, żeby LR rozwijał się i rósł w siłę, żeby nie podzielił losu takiego np. saaba, ale z tego co widać na rynku - idzie całkiem dobrze![]()
Dyskucja jest o nowym defenderu - a tu widać, że LR ogłosił kapitulację.
Odpuścił rynek użytkowy, a dołożył do kolekcji fun-car.
Nam szkoda, bo to zakończenie 60 lat legendy.
Że defender archaiczny i niereformowalny? Zgoda. Ewolucja już się wyczerpała.
Można było zaproponować wojsku/straży/etc. coś twardego i prostego skonstruowanego de novo, a funcara wprowadzić... jako funcara.
Po prostu nazwa Defender zobowiązuje i nie pasuje do plastikowej zabawki dla Jacykowa
Def DC100 a DC100 Sport to dwa różne defy które pójdą różnymi ścieszkami... tzn dedykowane do różnych zastosowań.

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
jak zwykle...GAZFAN pisze:Wystarczy język polski w słuchu mieć opanowany w stopniu średnimczesław&jarząbek pisze:to są czy nie są, bo się plączesz w zeznaniach?GAZFAN pisze:Kraków i Bielsko nadal są serwisem autoryzowanym. Nie są dilerem. Zmieni się o tyle że wraz z zamknięciem serwisu otworzy się nowy w krakowie.
półprawdy
niedomówienia
niedoinformowania
przemilczenia
tematy zastępcze
mataczenie
lawirowanie
dezinformacja
manipulacja

skoro ty nie wiesz to trudno się dziwić, że oni też nie ogarniają czy są czy nie są...najpierw klientów przeganiają, potem twierdzą że gwarancje rozliczają...ple ple...a w geofizyce wkurw...

#noichuj
-
-
- Kontaktowanie:
A ty swoje.... na prawdę wystarczyło uważać jak rozmawialiśmyczesław&jarząbek pisze: jak zwykle...
półprawdy
niedomówienia
niedoinformowania
przemilczenia
tematy zastępcze
mataczenie
lawirowanie
dezinformacja
manipulacja
skoro ty nie wiesz to trudno się dziwić, że oni też nie ogarniają czy są czy nie są...najpierw klientów przeganiają, potem twierdzą że gwarancje rozliczają...ple ple...a w geofizyce wkurw...

Znalazł byś odpowiedzi na nurtujące Cię tematy

- brodafidela
-
To jeszcze raz zapytam, a co mi tam ...brodafidela pisze:Że tak zapytam ....
A w Kraku - to który jest ASO LR ? Moto Gabra na Wielickiej ?

II TD5, LK (10,2): „Tak więc ten, któremu się wydaje, że stoi, niech uważa, aby nie upadł”.
- Damian
-
- Kontaktowanie:
Nie ciśniejuję...GAZFAN pisze:Po prostu nazwa Defender zobowiązuje i nie pasuje do plastikowej zabawki dla Jacykowa
Def DC100 a DC100 Sport to dwa różne defy które pójdą różnymi ścieszkami... tzn dedykowane do różnych zastosowań.[/quote]
bajać to my, nie nas
to może obrazowo
tu są dwa auta tego samego producenta, dwa land cruisery które "idą różnymi ścieżkami, czyli są dedykowane do różnych zastosowań"

dołożenie do tego pierwszego "czegoś" snorkela i opon z fantazyjnym bieżnikiem nie sprawi że charakter tego auta zmieni się na użytkowy
pytanie - z którym z dwóch powyższych aut będzie konkurował dc100?
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
-
-
- Kontaktowanie:
No.brodafidela pisze:To jeszcze raz zapytam, a co mi tam ...brodafidela pisze:Że tak zapytam ....

-
-
- Kontaktowanie:
bajać to my, nie nasDamian pisze:Nie ciśniejuję...GAZFAN pisze:Po prostu nazwa Defender zobowiązuje i nie pasuje do plastikowej zabawki dla Jacykowa
Def DC100 a DC100 Sport to dwa różne defy które pójdą różnymi ścieszkami... tzn dedykowane do różnych zastosowań.
to może obrazowo
tu są dwa auta tego samego producenta, dwa land cruisery które "idą różnymi ścieżkami, czyli są dedykowane do różnych zastosowań"

dołożenie do tego pierwszego "czegoś" snorkela i opon z fantazyjnym bieżnikiem nie sprawi że charakter tego auta zmieni się na użytkowy
pytanie - z którym z dwóch powyższych aut będzie konkurował dc100?[/quote]
Zobaczysz .. w 2014.. to już nie długo.

Choć może w 2013 pokażą Defa użytkowego na bazie DC100.

- brodafidela
-
To nie bede nic pisał .....GAZFAN pisze:No.brodafidela pisze:To jeszcze raz zapytam, a co mi tam ...brodafidela pisze:Że tak zapytam ....

Bo szkoda klawiszy....
A, ponieważ oni sami po jednej ze zjebanych robót, mi grzecznie zasugerowali, żebym tam z DII nie przyjeźdzał - bo to za stary szmelc na ich superhyperwarsztat i do tego straszy klientów na nowe Jaguary - no to sie tego trzymam

---
Ale części u nich warto sprawdzic, bo genuiny mają czasem tańsze niż Kowalowy LS.
Innego warśtatu ni ma ?

II TD5, LK (10,2): „Tak więc ten, któremu się wydaje, że stoi, niech uważa, aby nie upadł”.
- Damian
-
- Kontaktowanie:
hmm...auto użytkowe na bazie dc100 brzmi mi trochę jak oksymoron, ja tu potencjału innego niż różne wariacje fun-cara nie widzęGAZFAN pisze:Zobaczysz .. w 2014.. to już nie długo.
Choć może w 2013 pokażą Defa użytkowego na bazie DC100.
no ale dobra, pażywiom uwidim
niemniej, jeśli nie zajebio nas łupieżczymi przepisami to w 2025 roku będę mógł sobie kupić 10-letniego defa i cieszyć się z posiadania żelaźniaka
więc psychicznie jakoś damy radę

LR
LR
w 2025 roku będziesz jeździł porsze na prąd z przystawką na kije golfowe

- Damian
-
- Kontaktowanie:
golf jest dla nudziarzy albo dla aspirujących

LR
LR
- brodafidela
-
A elektryczny Golf ?Damian pisze:golf jest dla nudziarzy albo dla aspirujących

Dla tych, u których nie iskrzy...brodafidela pisze:A elektryczny Golf ?Damian pisze:golf jest dla nudziarzy albo dla aspirujących

SALLAAA
teraz przynajmniej wiem, że będę mógł się czegoś użytecznego w nowej robocie nauczyćczesław&jarząbek pisze:jak zwykle...GAZFAN pisze:Wystarczy język polski w słuchu mieć opanowany w stopniu średnimczesław&jarząbek pisze: to są czy nie są, bo się plączesz w zeznaniach?
półprawdy
niedomówienia
niedoinformowania
przemilczenia
tematy zastępcze
mataczenie
lawirowanie
dezinformacja
manipulacja
![]()

Land Rover made by craftsmen-driven by psychos 
always look on the bright side of life