W zestawie nie dali a moze wyczytam cos ciekawego

Dodatkowo szukam Haynes - Service and Repair Manual. Najlepiej pdf.
Moderator: Jerry
Gratulacje, autko sliczne (prawie jak mojestasieks pisze:No i stalo sie(...) Mysle ze 375 GBP to malo.
Jak coś bedziesz konkretnego potrzebowal to pisz, zeskanuje i przesle jakby costasieks pisze:A ma ktos moze "owners manual" do 110 ?
Z instrukcji potrzebuje tak naprawde jedna informacje: jak dziala wajcha do reduktora (tzn ktora pozycja co oznacza). Angol nie umial wytlumaczyc a ja nie chce zepsuc.Tarsus pisze: [..]
Jak coś bedziesz konkretnego potrzebowal to pisz, zeskanuje i przesle jakby costasieks pisze:A ma ktos moze "owners manual" do 110 ?
A ja daje glowe ze odwrotnie tzn na dole normalnie jechalem a na gorze z redukcjaTarsus pisze:wajche masz tak jak litera H
wajcha z prawej: górne położenie to normalna jazda, srodkowe to LUZ (odłącza skrzynie zupełnie) i dolne połozenie to redukcja.
Wajcha z lewej: dokladnie to samo tylko z zapiętym centralnym dyfrem (nie jeździć po czrnym czy gdziekolwiek gdzie koła nie mogą sie uślizgnąć)
LR_Olek pisze:nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeestasieks pisze:jak dziala wajcha do reduktora (tzn ktora pozycja co oznacza).
[...]
Olek kurde każdy wie, że ty wiesz więc możesz się przestać już puszyć. Ja też bym pytał na jego miejscu miszczu nasz wielki.LR_Olek pisze:bledne rozumowanie...stasieks pisze: Lepiej zapytac na forum zanim cos zepsuje .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość