a po co je robic jak mozna je kupic?kristofer321 pisze:jak zrobić wyjście mocy z rr lub lr

Moderator: Jerry
kristofer321 pisze:jak widać moje fotki przydadzą się nawet tobie bo sam przecież piszesz że nie wiesz jak zrobić wyjście mocy z rr lub lr. paranoja. jak skończę to wyślę ci dokładne foty - prywatnie żeby nie było obciachu. WTEDY BĘDZIESZ MIAŁ WIEDZĘ. z czym to się je.sys-kom pisze:22:1 no wcale nie tak dużo ,
a tan na marginesie jaka jest możliwość wyprowadzenia wałka mocy z rr lub lr
a po kolejne to chyba ktoś mu tylko powiedział że to od stara 660 .
i kolejne nie widziałem jak dokładnie jest duża ale wiem jak duża jest od pszczoły czyli 66 to ta jest ogromna , w sumie może w bagażniku by się zmieściła![]()
. Nie moge juz tego czytac, przeciez mechanik jest z tylu i to jest dobrze bo troszke rozklada masy . Z przodu silnik a z tylu wyciagarka.Misiek Cypr pisze:
Na tym nosie sie sam przejedzie, jak bedzie sobie z gorki jechal, silnik plus mechanik na nosie zrobia swoje. Na efekt dlugo czekac nie trzeba
merytorycznie mówisz? o LR? a proszęBroncosaurus pisze:chciałbym zwrocic lekko uwage ze to jest dział tematyczny lr
Kod: Zaznacz cały
...w patrolu idzie to zrobić idealnie na jednej rolce, ale nie w rr. za ciasno...
...musiałem ją zwężyć o 5 cm żeby wlazła w ramę. mam mosty od patrola gr...
...mosty od rr oddałem na złom...dało z tego parę flaszek...
milimetr daj dzieciakowi spokój, całe życie walczył na uazie a teraz poleruje dywaniki w landrynie.sys-kom pisze:może ty masz 19 lat i nie masz dla kogo żyć , przez głowę sobie przeciągnij tą linę , a nie wciskasz ludziom głupoty jakie to fajne rozwiązanie znalazłeś , powodzenia na przeglądzie
MILIMETR masz świętą rację co do wyciągarki starowskiej, najlepiej z tyłu. ale pytam Cię czy szukasz dymu????szymon milimetr pisze:. Nie moge juz tego czytac, przeciez mechanik jest z tylu i to jest dobrze bo troszke rozklada masy . Z przodu silnik a z tylu wyciagarka.Misiek Cypr pisze:
Na tym nosie sie sam przejedzie, jak bedzie sobie z gorki jechal, silnik plus mechanik na nosie zrobia swoje. Na efekt dlugo czekac nie trzeba
sory ale to sys-kom jest problematyczny i pisze bzdety. chyba że nie chcesz tego zaóważyć i jest ci z tym wygodniehpx4000 pisze:Czy tu umiesz pisać normalnie? Wiesz, małe litery, przecinki itp.
Zdaje Ci się że jesteś taki mądry i pomocy z forum nie będziesz potrzebował, ale jednak tu jesteś… udało Ci się wszystkich do siebie zniechęcić, gratuluję.
Twój samochód stracił wszystkie walory RR a zaczął być śmietnikiem na kołach. Rozbebeszyłeś go i nic nie jest skończone. Nie umiesz czegoś zrobić od początku do końca dobrze?
Najpierw nabierz trochę dystansu do siebie i swoich pomysłów…
naprawdę miałem kilka aut w teren i sporo zakatowałem. narazie zostanę przy tym co mam.LR_Olek pisze:jak cie nie stac na land rovera to go sprzedaj...kristofer321 pisze:oczywiście że tak do kupienia w land serwisie za 3650 zł.LR_Olek pisze: a po co je robic jak mozna je kupic?
nawet pajacu słowa nie umiesz dotrzymaćkristofer321 pisze:Panowie proponuję zamknąć ten temat i proszę o to moderatorów. Wszystkich którzy czują się urażeni PRZEPRASZAM!! myślę że nie ma sensu dalej się rozpisywać i tracić czasu. KAŻDY TU MA RACJĘ. NA TYM KOŃCZĘ TEMAT WYCIĄGAREK, PRZYSTAWEK, ITD. //////// NIEMA RÓWNIEŻ SENSU ŻEBYM UDZIELAŁ JAKIEJKOLWIEK ODPOWIEDZI NA TO CO NAPISZECIE.//////// UWAŻAM TEMAT ZA ZAKOŃCZONY.////////
![]()
POZDRAWIAM I PONOWNIE PRZEPRASZAM ZA NIESTOSOWNĄ PISOWNIĘ.
sam jesteś pajac. po kiego grzyba mnie obrażasz?? na normalne posty chętnie odpiszę.piotr borowiec pisze:nawet pajacu słowa nie umiesz dotrzymaćkristofer321 pisze:Panowie proponuję zamknąć ten temat i proszę o to moderatorów. Wszystkich którzy czują się urażeni PRZEPRASZAM!! myślę że nie ma sensu dalej się rozpisywać i tracić czasu. KAŻDY TU MA RACJĘ. NA TYM KOŃCZĘ TEMAT WYCIĄGAREK, PRZYSTAWEK, ITD. //////// NIEMA RÓWNIEŻ SENSU ŻEBYM UDZIELAŁ JAKIEJKOLWIEK ODPOWIEDZI NA TO CO NAPISZECIE.//////// UWAŻAM TEMAT ZA ZAKOŃCZONY.////////
![]()
POZDRAWIAM I PONOWNIE PRZEPRASZAM ZA NIESTOSOWNĄ PISOWNIĘ.
, jesteś naprawde żałosnym typem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość