takjpi pisze:jak to od czego od oplamarmoo pisze:a od czego magielek kolega zaadoptował?
po taniości, jak 99% frelków
pewnie z korsy

Moderator: Jerry
takjpi pisze:jak to od czego od oplamarmoo pisze:a od czego magielek kolega zaadoptował?
po taniości, jak 99% frelków
na oryginalnych częściach też tego nie zrobiszjpi pisze: a ludzie którzy świadomie sobie takie cacko robią na nieoryginalnych częściach to dla mnie osoby niepełnosprawne umysłowo
a defender(zwłaszcza z przed 90) i seria to nie łaska?10zulu pisze:kolego niezłą kasę utopiłeś w takim gównie![]()
w zeszłym miesiącu opisali ciekawie w off road pl temat przeróbek z angoli,
ponoć tylko disco można zmotać
no nie przesadzaj już tak bardzomarmoo pisze:o niby wyższość frelka przekładanego przez miecia i zbysia w szopie za oborą na czesciach z astry teścia, spawanych bębową elektrodą, nad normalnym samochodem
czyżby kolega nika zmienił i powrócił żeby nakrzyczeć na nas?hołbi pisze:A ty niby ........ metalowe ścierwo!!
palto pisze:witam wszystkich serdecznie.
a wiec mam propozycje kupna freelandera: 2003 td4 3D cena jest dość wysokawa bo ok 26 tys. (mamy sie dogadać). A teraz dlaczego taka wysoka cena, a bo to auto jest oryginalnym europejczykiem żadnych przeróbek itp. do czego zmierzam, występuje terkotanie przy skręcie chodź to europejczyk i tutaj moje pytanie do was co może byc przyczyna tego terkotania i czy wyeliminowanie tego bledu bedzie strasznie kosztowne. Szczerze to auto nie jest dla mnie żadna terenówka na trasy, tylko pomocą w zimowych warunkach wiec katować auta nie będę ...
Frelek, pomocą w zimowych warunkach? Hmmm... w czym ma niby pomagać, bo chyba niestety wyobraźni mi nie starcza...?palto pisze:(…)szczerze to auto nie jest dla mnie żadna terenówka na trasy, tylko pomocą w zimowych warunkach wiec katować auta nie będę ...
mieszkam w rejonach gdzie zima daje we znaki wiec nie będę się martwił ze nie wyjadę z garażu xD ps czemu wszyscy nastawieni ze frelek NIE ? może poprzecie to konkretnymi przykładami, bo słyszę tylko NIE i NIE xD ale nie zmieniajmy tematu prosze dalej o odp co z tym terkotaniem przy skręcierafanti pisze:Frelek, pomocą w zimowych warunkach? Hmmm... w czym ma niby pomagać, bo chyba niestety wyobraźni mi nie starcza...?palto pisze:(…)szczerze to auto nie jest dla mnie żadna terenówka na trasy, tylko pomocą w zimowych warunkach wiec katować auta nie będę ...
widzisz, wydaje Ci się, że słyszysz NIE, a faktycznie nie słyszysz, a już na pewno do Ciebie to nie dociera, bo:palto pisze:ps czemu wszyscy nastawieni ze frelek NIE ? ... bo słyszę tylko NIE i NIE xD
palto pisze:bo strasznie sie napaliłem na to autko
dobra ok , a co powiesz na moje pierwsze pytanie związane z tym terkotaniem ? nie znam się mechanik coś wspominał o przegubach mówi ze w 4x4 często to siada, ale podobno to normalka i da się to wyeliminować przy niedużych kosztach.Wąż pisze:uwierz mi NIE, ferdek jest jak syfilis, nie każdy go miał, ale każdy wie co to oznacza
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości