ewenement=to ten pomnikpojara90 pisze:Przy najbliższej okazji zrobię mu sesję zdjęciową.
BTW Dziwi mnie trochę wasze niedowierzanie, myślałem ,że to nie jest ewenement.
czy
ewenement=to niedowierzanie
Moderator: Jerry
ewenement=to ten pomnikpojara90 pisze:Przy najbliższej okazji zrobię mu sesję zdjęciową.
BTW Dziwi mnie trochę wasze niedowierzanie, myślałem ,że to nie jest ewenement.
Bardzo dziękuję za konstruktywną odpowiedź ( i zrobienie dla mnie wyjątku )w przeciwieństwie do pozostałej większości...sgt_raffie pisze:zwolnice rozwolnice - przeca na tym zdjeciu ich nie ma...chyba ze sie schowaly![]()
Kolego danyplus. Wypowiadam nieczęsto na tym forum ale CHLOPIE, zmień ekspertów. Poczytaj forum potem porównaj do swojego posta i go zweryfikuj bo coś się zajączkuje. Nie staram się być złośliwym, po prostu tak jest. Jak już kupiłeś disco to zrób tak jak koledzy radza. Zacznij jeździć i szybciutko zwyryfikujesz co Ci będzie potrzebne. Bo możemy rzucić stertą pomysłów z rękawa, pytanie czy choćby połowa Ci sie przyda.
Skąd jesteś wogóle? Umów sie z jakąś ekipa co jeździ, nich Ci ktoś pokaże co taki seryjny Diskacz potrafi a jak dojdziesz do tego że Cię sprzęt hamuje, wtedy kombinuj.
Z budowy czegoWojtek_W pisze:OK, to czekamy na fotorelacje z budowy. Powodzenia!![]()
![]()
Szczegolnie urzeklo mnie polaczenie slow "reklaks" i "odstresowac" w zestawieniu z LR.
Nie szukałeś sam tylko oczekujesz info na tacy to razdanyplus pisze:[ Bo tutaj chyba trudno jest się dowiedzieć co zrobić żeby było dobrze... znikome ilości przydatnych informacji w przeciwieństwie do rozbudowanej loży szyderców...
A ja głupi myślałem że takie fora i społeczności istnieją po to żeby się integrować i pomagać...![]()
Miłego dnia...
Akurat na LK focherzy sa szybko pacyfikowaniKoro pisze: Może klinikia to miejsce dla ciebie???
... "sgt_raffie pisze: Skąd jesteś wogóle? Umów sie z jakąś ekipa co jeździ, nich Ci ktoś pokaże co taki seryjny Diskacz potrafi a jak dojdziesz do tego że Cię sprzęt hamuje, wtedy kombinuj.
Myślę że czytanie ze zrozumieniem ma przed sobą przyszłość...Koro pisze:Nie szukałeś sam tylko oczekujesz info na tacy to razdanyplus pisze:[ Bo tutaj chyba trudno jest się dowiedzieć co zrobić żeby było dobrze... znikome ilości przydatnych informacji w przeciwieństwie do rozbudowanej loży szyderców...
A ja głupi myślałem że takie fora i społeczności istnieją po to żeby się integrować i pomagać...![]()
Miłego dnia...
Discovery I jest popularnym autem terenowym wiec informacji na praktycznie każdy temat jest tu full to dwa.
( całe tematy: nawet przyklejone "jakie koła do disco", "jak wywalic immo.." itd)
a trzy to fakt że takich kolesi od pytań jest wysyp od czasów wejścia do UE ( disco trafiło pod strzechy) i naprawdę nikomu sie nie chce odpisywać po raz 100 tysięczny że "235/85 wejdzie jak dasz +2 cale"...
lepieja energie wytracić na to by pokazać ci głupotę twojego pytanie - jest szansa że wyciągniesz wnioski![]()
P.S. szybko łapiesz foszki - nie spodoba Ci sie tu.
Może klinikia to miejsce dla ciebie???
Podobno ma być: przeprawowo - turystycznie po okolicy.danyplus pisze:Witam serdecznie,
Przeszukując forum nie napotkałem na zebrane gdzieś wskazówki dot. przeróbek do terenu...
Od czego zacząć żeby nie robić czegoś dwa razy lub zupełnie bez sensu.
Przebudowa a raczej poprawki usprawniające auto w terenie bez drastycznych rozwiązań typu usunięcie tyłu pojazdu, skracanie ramy itp. raczej przeprawowo-turystycznie po okolicy
Za wszystkie sugestie i podpowiedzi z góry dziękuję
Daniel
Wydaje mi się że przydała by się zmiana opon na szersze, obecnie jest 205 standardowe i dość mocno się kopie w piasku...ulrich pisze:turystycznie i po okolicy to może nic nie trzeba przerabiać
tylko po prostu jeździć
taaa....danyplus pisze:Widzę że wystarczy lekko stuknąć w stół i echo się niesie...
Myślę że czytanie ze zrozumieniem ma przed sobą przyszłość...
Koro pisze:taaa....danyplus pisze:Widzę że wystarczy lekko stuknąć w stół i echo się niesie...
Myślę że czytanie ze zrozumieniem ma przed sobą przyszłość...![]()
wyjasnij prosze co wiesz o czytaniu ze zrozumieniem. Bo ja sie przyznaje że rozumiem twoje posty coraz mniej...
np: zrozum pierwszą odpowiedz na twoje "wyjątkowe"pytanie
Na czarne to mam 2ooKoro pisze:eee... w Wawie odchodzi sie od jezdzenia w teren![]()
za to duże opony i bagaznik dachowy ( konieczne halogeny i rejestracja) zajebiście wyglądają na parkingu przed marketem
Koro pisze:eee... w Wawie odchodzi sie od jezdzenia w teren![]()
za to duże opony i bagaznik dachowy ( konieczne halogeny i rejestracja) zajebiście wyglądają na parkingu przed marketem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość