forumlr.pl kaput
Moderator: Jerry
Re: forumlr.pl kaput
Dobrze, dobrze
- Damian
-
- Kontaktowanie:
zaraz zacznę wierzyć, że naprawdę masz jakiś kompleksGAZFAN pisze:O jakości tego forum świadczy fakt że możecie sobie spokojnie o swoim kolejnym forum pisać
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
Po co ma zakładać? Forum jest, tylko chwilowo nie mamy serwera.GAZFAN pisze:I kto to pisze
Załóż kolejne forum

Frontera 2,4 zagazowana, Disco II
Alfa Romeo Sprint.
Alfa Romeo Sprint.
- Damian
-
- Kontaktowanie:
wyjaśnijmy sobie raz na zawsze - nigdy nie zakładałem żadnego i nie mam na to ochotyGAZFAN pisze:I kto to pisze
Załóż kolejne forum
nie ja rzuciłem pomysł z wyjścia z LS, nie ja założyłem domenę, nie ja stworzyłem forumlr
a nawet jeśli tak by było to co Ci do tego

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
-
- jestem tu nowy...
A sądziłem, że shackowali... Jaki to człowiek - nie, nie naiwny - przyzwoity jest
TruthDamian pisze:wyjaśnijmy sobie raz na zawsze - nigdy nie zakładałem żadnego i nie mam na to ochotyGAZFAN pisze:I kto to pisze
Załóż kolejne forum
nie ja rzuciłem pomysł z wyjścia z LS, nie ja założyłem domenę, nie ja stworzyłem forumlr
Cześć robaczki....Nie wiem czy jest tu powitalnia sralnia,ale wpadłem tylko zobaczyć co się dzieje. Jpi mnie poprowadził
Nie wiem jakie tu panują zasady bo broniłem sie przed rajdami jak mogłem
no i masz...Gość z frelka mnie "zmusił".
Jetsem pod wrażeniem ile macie tu postów nasrane....dżizas kilkanaście tysięcy. Kilka Olków i Damianów do potęgi

Nie wiem jakie tu panują zasady bo broniłem sie przed rajdami jak mogłem

Jetsem pod wrażeniem ile macie tu postów nasrane....dżizas kilkanaście tysięcy. Kilka Olków i Damianów do potęgi

-
-
- Kontaktowanie:
Pisane jest o tym na dostępnym forum to sobie dla sportu komentujęDamian pisze:wyjaśnijmy sobie raz na zawsze - nigdy nie zakładałem żadnego i nie mam na to ochotyGAZFAN pisze:I kto to pisze
Załóż kolejne forum
a nawet jeśli tak by było to co Ci do tego

I nic mi do tego prócz oceny faktu

Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

-
- jestem tu nowy...
połączyć bazy
Tylko czy srajdy by to przeżyły?
non incognito: Grzegorz aka Xerkses

non incognito: Grzegorz aka Xerkses
Ostatnio zmieniony pt sty 18, 2013 12:22 pm przez Grzegorz_aka_Xerkses, łącznie zmieniany 1 raz.
W dziale LR ni ma. Widać wszyscy znają się i noszą zarost od przed wojnydavidoslr pisze:Nie wiem czy jest tu powitalnia sralnia,ale wpadłem tylko zobaczyć co się dzieje![]()
Nie wiem jakie tu panują zasady bo broniłem sie przed rajdami jak mogłem![]()

Rozglądam się za zasadami, ale chyba tylko po jasnej stronie są jasne, czytelne i... polecone

-
-
- Kontaktowanie:
Śmiało.gregoros pisze:połączyć bazy![]()
Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

No i ok...Jacek_110 pisze:W dziale LR ni ma. Widać wszyscy znają się i noszą zarost od przed wojnydavidoslr pisze:Nie wiem czy jest tu powitalnia sralnia,ale wpadłem tylko zobaczyć co się dzieje![]()
Nie wiem jakie tu panują zasady bo broniłem sie przed rajdami jak mogłem![]()
![]()
Rozglądam się za zasadami, ale chyba tylko po jasnej stronie są jasne, czytelne i... polecone

- pamejudd
-
GAZFAN pisze:Śmiało.gregoros pisze:połączyć bazy![]()
I wtedy szansa na poprawne odpalenie wyszukiwarki forumowej z obecnych 10% spadnie do 0,0001% ?

130 300Tdi '97, Ghost RS 5700 '05
wolvesahead.org
wolvesahead.org
po czemu tak na wina psioczycie , toż to porządny gość jest. 

trzyseta jedna , dwa mechaniki
W dwie minuty można zrobić tyle innych pożytecznych rzeczy...GAZFAN pisze:Założenie powitalni to 2 minuty i tyle

Masz na myśli udany dla jednej strony seksJacek_110 pisze:W dwie minuty można zrobić tyle innych pożytecznych rzeczy...GAZFAN pisze:Założenie powitalni to 2 minuty i tyle

karwa... człowiek na chwile wyjedzie i .....ehh 

Jeszcze się nie przyzwyczaiłeś?!
To teraz taka tradycja
.
To teraz taka tradycja

dokładnie, może i 100 domen prowadzić w jedno miejsce, bez znaczenia, na razie przekierowałem też swoją domenę (mylr.pl) na to nowe IPArturM pisze:Jak odda to się dopnie drugi adres - domena się propaguje 24h - jak dostane bazkę wieczorem to byłoby forum na normalnym adresie w weekend - bez artgabi w środku.Damian pisze: poczekajcie z tą domeną
może ochłonie i odda
nawiązałeś kontakt werbalnygri74 pisze:z tymi przenosinami bym sie taknie rozpędzał ....
wspomnicie moje słowa

To pokaż, z chęcią zobaczęnismo_pl pisze:Flytier pisze:Parę rzeczy wartych zachowania było, ale cóż...
Coby tam nie gadać, jednego od Wina się nauczyłem - screenshotownia "ciekawych" momentów dyskusji ;D

L200