opony do l322
Moderator: Jerry
opony do l322
cze
jakie opony tam macie?
coś muszę wrazić i szukam inspiracji
jakie opony tam macie?
Re: opony do l322
Nalewki, czy nowe?
Do takiego auta dłużej szuka się zapachu niż opon.
sorry, chyba Ci po prostu zazdraszczam

Do takiego auta dłużej szuka się zapachu niż opon.

sorry, chyba Ci po prostu zazdraszczam
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
Na Złomnikowym fejsie możesz zapytać, widziałem, że komentujesz wpis o profilu posiadaczy RendżaMroczny pisze:cze
jakie opony tam macie?

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
Król jest tylko jeden Pysio.
Obaj wiemy, że choćby nie wiem co i jak, to najlepsze są znane i sprawdzone rozwiązania

Obaj wiemy, że choćby nie wiem co i jak, to najlepsze są znane i sprawdzone rozwiązania

XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
Radek - nie ma czego zazdraszczać. Stare i kapryśne auto.. jak każde stare auto.
Ernil - mają M+S?
Ernil - mają M+S?
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
Mroczny pisze:Radek - nie ma czego zazdraszczać. Stare i kapryśne auto.. jak każde stare auto.
Ernil - mają M+S?
Jak bys sie wysilil i sprawdzil to bus wiedzial ze maja
Czwarte serce 

To mówisz że np. stary parch 4.2 jest kapryśny a np. świeże disco czy range nie ? OkMroczny pisze:Radek - nie ma czego zazdraszczać. Stare i kapryśne auto.. jak każde stare auto.
Ernil - mają M+S?

wręcz przeciwnie..
niemniej - nigdy nie miałem świeżego 4x4. Poza vitarą - ale to było tak obleśnie obleśne, ze wymazałem z pamięci
poza tym - ja lubię staruchy bo sypią się jakoś tak przyjemniej. Bardziej przewidywalnie i bardziej naprawialnie.. Ale nie ma co zaklinać rzeczywistości - staruch to staruch, ma wiele usterek które są zupełnie obce ołnerom nowych wozów i wymaga cokolwiek pojęcia o technice
niemniej - nigdy nie miałem świeżego 4x4. Poza vitarą - ale to było tak obleśnie obleśne, ze wymazałem z pamięci
poza tym - ja lubię staruchy bo sypią się jakoś tak przyjemniej. Bardziej przewidywalnie i bardziej naprawialnie.. Ale nie ma co zaklinać rzeczywistości - staruch to staruch, ma wiele usterek które są zupełnie obce ołnerom nowych wozów i wymaga cokolwiek pojęcia o technice
Ernil to w sumie ma jakiś cień szansy naprawienia ałdi, Ty nie 

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
Stare, dobre samochody się nie psują tylko zużywają.Mroczny pisze:wręcz przeciwnie..
Nowe, kiepskie samochody się psują i rdzewieją szybciej niż stare kiedy miały porównywalny wiek.
Nowe kiepskie samochody psują się nieprzewidywalnie, w stopniu umożliwiającym ich szybką naprawę nawet komuś z pojęciem.
Nowe dobre samochody... wiara w to to jest zaklinanie rzeczywistości, poza bardzo nielicznymi wyjątkami których ja nie widziałem, ale słyszałem...
Takie jest moje osobiste nieobiektywne zdanie

p.s. najgorszy wybór to już nie młode, ale już kiepskie samochody

albo l322

l322 chyba droższe, warto więcej włożyć...
Ale oczywiście życzę by było inaczej, bo jeżdzi się fajnie.