o tą tutaj: http://www.rajdy4x4.pl/gielda/index.php ... 5&ile_o=25
nieukrywam iż doszło do tego w wyniku licznych zabiegów psychologiczno/socjotechnicznych z mojej strony

efekt jest taki, że za domem stoi zielone gówno z plandeką

Na wstępie dodam iż robiłem dziś za kierowce testowego(wcześniejsze doświadczenia z podobnymi złomami), mechanika/rzeczoznawce(trafność
moich opini zweryfikują najbliższe miesiące) oraz kierownika który to cudo pod dom poprowadzi(trasa Wieluń-Piaseczno~250km). To, że piszę teraz te słowa oznacza, że mi sie udało

Więc tak:
SeriaIII rocznik 83' 2.25 zagazowane soft top, wersja militarna(Buneswera), full wypas

Full wypas mnie powalił bo ten samochód jest niewiele mniej cywilizowany niż moje Disco

Okna z "blokadami", zamki w drzwiach działają, orginalne pasy bezpieczeńswa dla kierowcy i pasażera, lampka do znalezienia czegokolwiek pociemku wewnątrz

Plandeka szczelna(uszczelniona jakimś syfem), nie wieje wewnątrz

Rama po łataniu, zabezpieczona od zewnątrz i od wenątrz fluidolem(wszystkiego mieć nie można

Zawieszenie orgnialne twarde jak sto sku...

Skrzynia chodzi wzorcowo

Silnika to na gazie pracuje równo,żadnych niepokojących odłosów. Na katowickiej z górki rozbujałem go do 105

No właśnie dosliśmy do gazu...
Na gazie pracuje gut, ale na benzynie zero mocy

Są jeszcze dziwne stuki jak się na luzie toczę, ale to jeszcze się rozpracuje, puki co przez święta będe zajmowal się szeroko pojętą diagnostyką