p38 vogue
Moderator: Jerry
p38 vogue
nie szukałem, bo mi się nie chciało
, ale co to jest versja vogue w hasioku ? no i oczywiście czym się rózni od non-vogue ? ten vogue wcześnieszy znam wizualnie np czesławowy, ale pytam o rocznik z końca produkcji czyli 2001.

Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Ooooo...czesław&jarząbek pisze:voque jest najwyżej
dalej nie ma nic
jest koniec
jak koniec polski w wołosatym
nie wiem natomiast jak się ma do voque wersja autobiography w której można se wypas było konfigurować dowolnie z listy meagawypaśnych ekstrasów
wiedze że znajomość bieszczadzkiej topografi jest po zlocie LR obowiązkowa - przeca jak ktoś nie był w bieszczadach to nie skuma.

A z kręgów zbliżonych do firmy Jagułar &Landrower wieść niesie że autobiografia jest tera topem w RR.
Pytanie od kiedy? czy w 2001 topem był vołg czy autobiografia?
mam nadzieje że darkman już niebawem odpowie na te ważkie pytania.

P.S. o ile pamięć mnie nie myli topem w P38 była wersja sygnowana jakimś nazwiskiem - szczegóły u ortodoksyjnych miłośników marki
- slavomiros
- jestem tu nowy...
FAKT, ortodoksem nie jestem ale szkoda, że nie nabiłeś w temacieslavomiros pisze:
No to se posta nabiłem

chyba prowadzi do takiego parkingu, gdzie potem można na roverze dalej pojechać i zobaczyć dawniejsze umocnienia drewniane, bunkry i pozostałości fundamentów wioski wlesie, chyba że pomyliłem miejsca - co jest możliwe.
Łukiem spod Tarnicy i Halicza stykając sie z granicą leci do Wołosatego ów mityczny asfalt. A tam gdzie sie styka z granicą stoją ludki w zielonych mundurkach z zielonymi beretami i Stroz Gronicno mają napisaneczesław&jarząbek pisze:a łun-w sensie ten asfalt-gdzieś prowadzi indziej, niż na koniec?

kiedyś VITA 2.0V6, Samuraj Coil - teraz Hyundai Terracan 2.9 32 MT, 31AT
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
ten o którego pytam to jest DSE i na pupci i po bokach przy nadkolu ma napisy VOQUEN2O pisze:a najbogatsza wersja to bie był "Linley" czy jakoś tak ?
bo noramalnie to było SE, HSE, Vogue, Autobiagraphy dla V8
a dla diesla DT, DSE i później wprowadzona DHSE - możliwe, że autobiography też
był też wersje limitowane m.in Holland & Holland, itp
czyli wydaje mi się, że to jest coś takiego:
DSE(xclusive)[model] dajmy na to, a versja wyposażenia 'wysoka' Voque