TYLNY MOST OD DISCO W 110
Moderator: Jerry
- carlos 110
-
TYLNY MOST OD DISCO W 110
Przymierzam się do pozbycia się kotwicy , jaką jest sallisbury w 110ce. Jakby tak założyć tylny od disco to te dwa satelity podołają 110ce? Jeśli ktoś przerabiał temat to będę wdzięczny za wskazówki, kwestię techniczną znam (wydłużanie wału etc.,) interesuje mnie tylko kwestia -czy wytrzyma 

Military OneTen
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
wytrzyma co
Dowiezienie dzieciaków do przeczkola napewno, ale to nie jest jedyny sposób w jaki zapewne defa użytkujesz
Jak dla mnie sailsbury rządzi i niezmieniałbym na twoim miejscu...jeśli nie musisz, a jak musisz, to chętnie przyjme twój odrzut...za krate browara dajmy na to
Zresztą budowa salisbury już raz mi dupe uratowała

Dowiezienie dzieciaków do przeczkola napewno, ale to nie jest jedyny sposób w jaki zapewne defa użytkujesz

Jak dla mnie sailsbury rządzi i niezmieniałbym na twoim miejscu...jeśli nie musisz, a jak musisz, to chętnie przyjme twój odrzut...za krate browara dajmy na to

Zresztą budowa salisbury już raz mi dupe uratowała

SeriaIII made by craftsmen-driven by psychos
- carlos 110
-
- carlos 110
-
- carlos 110
-
nie o technikę tu chodzi, ino o pare centymetrów prześwitu mniejTapeworm pisze:carlos 110 pisze: Ale to straszna kotwica w terenie i jak już stanę to zawsze przez tego gigantycznego łba salisberyjskiegozmień technike jazdy, a nie most
to jeden z niewielu solidnych elementów w tym smochodzie
Military OneTen
- carlos 110
-
A jak się wyciągamy to sam mówisz , ze to kotwicaPepek pisze:Auto gwizda ino kieryga piz...

Ostatnio zmieniony wt kwie 17, 2007 8:24 pm przez carlos 110, łącznie zmieniany 1 raz.
Military OneTen
- carlos 110
-
- carlos 110
-
- carlos 110
-
- carlos 110
-
chodzi o to ze disco jest ciezsze, ale za to ladownosc ma mniejsza, wiec ciezar auta trzeba sobie skalkulowac w zaleznosci od potrzeb.
to samo dotyczy opon, roznica jest taka ze w standardzie disco i defekter maja inne, wiec juz widac roznice na co sa liczone oba dyfry.
mozna zalozyc to do defea ale ja uwazam, ze jesli to ma byc wiecej niz 7,5R16 to trzeba dyfer od razu wymienic co najmniej, jak i polosie - jesli nie to bedzie ruletka, a krupierem bedzie drajwer
ja bym nie wymienial, no chyba ze od razu z MDE.
zawsze mozna zalozyc wieksze kola i bedzie po roznicy w przeswicie.
to samo dotyczy opon, roznica jest taka ze w standardzie disco i defekter maja inne, wiec juz widac roznice na co sa liczone oba dyfry.
mozna zalozyc to do defea ale ja uwazam, ze jesli to ma byc wiecej niz 7,5R16 to trzeba dyfer od razu wymienic co najmniej, jak i polosie - jesli nie to bedzie ruletka, a krupierem bedzie drajwer

ja bym nie wymienial, no chyba ze od razu z MDE.
zawsze mozna zalozyc wieksze kola i bedzie po roznicy w przeswicie.
Ostatnio zmieniony wt kwie 17, 2007 8:43 pm przez jogibabuu, łącznie zmieniany 1 raz.
Mistrzow uprasza sie o spokoj
cóż co do techniki jazdy(zwłaszcza wyboru trasy) to zacytuje...

Zastosuj się,a nie będziesz miał problemówczesław&jarząbek pisze: samochody z warwickshire to nie prasowany ryż. one są dla myślących użytkownków.
przy ich pomocy przeszkody terenowe-uwaga trudne słowo-omijamy
by skutecznie nieść kaganek cywilizacji w miejsca nie tknięte ludzką stopą
![]()

SeriaIII made by craftsmen-driven by psychos