moduł otwartych drzwi w classicu
Moderator: Jerry
moduł otwartych drzwi w classicu
Witam!
Poszukuje czegos co w schemacie elektrycznym nazywa sie "Alarm pick up point" i ma numer 126 jednak nie moge tego nigdzie zlokalizowac w aucie, a musze podłaczyc alarm, a kladzenie kabli do kazdych dzwi jest bezsensowne.
Z gory dzieki
Poszukuje czegos co w schemacie elektrycznym nazywa sie "Alarm pick up point" i ma numer 126 jednak nie moge tego nigdzie zlokalizowac w aucie, a musze podłaczyc alarm, a kladzenie kabli do kazdych dzwi jest bezsensowne.
Z gory dzieki
Range Rover Classic 91' 3,9l
+2"Scorpion Racing, 235/85/R16 BFG AT
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
i tu dupa bo gdy zamkne drzwi ,włącze alarm to lampki jeszcze sie swieca przez jakis czas, alarm wykrywa mase i blokuje ta strefe wiec nic mi to niedaje, pamietam ze stary alarm ktory mialem (bosch - worek kabli i skrzyneczka
) jak sie uruchamial to odrazu gasil lampki w aucie

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
jak prawice tak zaczołem szukac! nagle zaczeła mi przekadzac jedna z kostek wiec ja rozpiolem i nagle zgasło swiatlo! troszke pomacalem kabelki i znalazlem miejsce po poprzednim alarmie, wpiołem i dziala idealnie, kolor mial taki fioletowy wiec raczej był masowy od lampki, jak Czesław prawił wczesniej, ale jak alarm sie załacza to gasi lampki i dziala git,
dzieki za pomoc
pozdrawiam
Ignat36
dodam tylko ze do przekaźnika delay nie jest taki łatwy dostep - przynajmniej u mnie
dzieki za pomoc
pozdrawiam
Ignat36
dodam tylko ze do przekaźnika delay nie jest taki łatwy dostep - przynajmniej u mnie