Powklejam troche fotek

Ten ryndzyk zajal 3cie miejce w zawodach wykrzyzu... 880 punktow - opony 35/12.5

Ekipa Lightweight

Ekipa Seria

Dream Team (w sumie chyba ze trzydziesci oryginalnych Cameli bylo)

Pussy Team
(dranie na zawodach wykrzyzu wjezdzali na pochylnie z wlaczonym TractionControl - ale zjebke dostali obydwaj

Choc musze przyznac ze widzialem RR sport i DIII w akcji .... fakt kolesie wszystko w dupie, jedna reka na kierownicy i robili wszystko jak chcieli... no coz, teraz i matoly moga jezdzic w terenie z palcem w zyci... szmyrajac jeszcze przy tym babke na siedzeniu pasazera... nie wiem czy to dobrze czy zle...

ExpedyszynUltrahardmadafakaEdyszyn
(stoisk z osprzetem do wyprawy landem dookola swiata byla cala masa... wszystko i nic... ponizszy zestaw to ok.50-70k funtow (razem z wozem oczywiscie). W pojezdzie znajduje sie juz wszystko - lacznie z bazylia i oregano na poleczce przegrody kuchennej i oczyszczalnia wody... tylko przeczytac instrukcje i w droge:)

101ek tez kilka bylo ale o dziwo nie za wiele...

Jak co roku pokazy sokolnictwa
...takie rzeczy jakie oni z ptakami wyczyniali to glowa mala... jeden orzel sie zbuntowal i polecial na pobliskie drzewo skonsumowac pisklaki wron... facet nie mog go przywolac dopoki tamten sie nie pozywil jak nalezy

Mieli kilka roznych ptakow i kazdy zachowywal sie jak pies... chodzil przy nodze i reagowal na wolania ... fajne to bylo tylko nikuta z LRami nie mialo niestety nic wspolnego. Ekipa nawet Berlingo przyjechala a nie Landkiem

(sorki za druga fotke ale mi servo-autofokus zlapal jakas kupe w tle

Gwiazda pokazow:
Jakas super zmota z poznej LR90 przygotowana przez organizatorow imprezy . Nie przyjzalem sie co tam mial wmontowane, ale mial duzo. Wygral zawody wykrzyzu- ponad 1400 punktow! ... i zmasakrowal dwa plaskacze na pokazie wyciagarek... publika szalala a pokaz byl naprawde efektowny... smutno mi sie troche robilo jak widzialem te dwa biedne placki czekajace przez noc na srodku areny na nieuchronna smierc

Moglbym wklejac i wklejac i pisac i pisac... bylo swietnie i duzo sie dzialo.... i te wszystkie Landy