Historia Land Rovera - youtube
Moderator: Jerry
Historia Land Rovera - youtube
Bardzo ciekawy filmik - w czesciach i po angielsku ale zdjecia np Serii z dawnych lat - super.
http://youtube.com/watch?v=Ifo4L2kvcXY
No i z filmiku mozna sie dowiedziec ze tworcy Land Rovera walczyli o przekonanie Angoli ze Land jest wyzszym stadium rozwoju niz ..... koń.
Tfu. Pederaści.
http://youtube.com/watch?v=Ifo4L2kvcXY
No i z filmiku mozna sie dowiedziec ze tworcy Land Rovera walczyli o przekonanie Angoli ze Land jest wyzszym stadium rozwoju niz ..... koń.
Tfu. Pederaści.
to kup ode mnie discoGalik pisze:nomudder pisze: Na szczęście Galik etap bredzenia ma już za sobą
tera trzeba powoli praktykować łofrołd, spoważnieć i kupić LR
a później bede se bredził... jak stan zdrowotny nie pozwoli wychodzić z domu...
na wszystko przyjdzie czas

będziesz zadowolony

jeszcze mi tylko kilka rzeczy na gwarancji zmienią

w sumie 1353 KM 
no replacement for displacement!

jak subarak sie skończy to ojciec chce disco III albo RR sport..
ale to najwczesniej za jakies 1.5 roku
a na prawde sie sypie?
Jeździłem i rr sport i disco i mnie funkcjonalność tych samochodów zadziwia - zwłaszcza D3. Na szosie sie super prowadzi a w terenie wśród dużych nowych suvów śmiem twierdzić że są najlepsze
a na prawde sie sypie?
Jeździłem i rr sport i disco i mnie funkcjonalność tych samochodów zadziwia - zwłaszcza D3. Na szosie sie super prowadzi a w terenie wśród dużych nowych suvów śmiem twierdzić że są najlepsze

Zgadza się prowadzi się idealnie wręcz wzorowo a co do usterek to gdyby kosztował połowę mniej to się zgodzę że pewne usterki są dopuszczalne ale w aucie tej klasy to tego typu usterki są nie dopuszczalenGalik pisze:jak subarak sie skończy to ojciec chce disco III albo RR sport..
a na prawde sie sypie?
1.awaria sprężarki(uniemożliwiająca dalszą jazde)
2.awaria czujnika zawieszenia(uniemożliwiający dalszą jazde)
3. złuszczający się lakier z nawiewu tego okrągłego

4. popękana skóra na fotelu kierowcy po 10 miesiącach używania

5. praktycznie raz w miesiącu jakieś dziwne usterki wyświetla komputer po zgaszeniu i ponownym odpaleniu wszystko wraca do normy niepokoi mnie jedynie "engine system failure" który ostatnio się dwa razy zdarzył auto traci moc(w serwisie nie znaleźli żadnej usterki).
cóż chyba zamienie na fj cruisera

p.s.
zwróć uwagę że wszystkie auta na rynku wtórnym mają niskie przebiegi kto sprzedaje półroczne auto i dlaczego
w sumie 1353 KM 

moje oczekiwania wszystkie spełnił poza usterkowościąLR_Olek pisze:to proste...mudder pisze: wszystkie auta na rynku wtórnym mają niskie przebiegi kto sprzedaje półroczne auto i dlaczego
nie spelnia oczekiwanych wyimaginowanych zadan

wszystkie usterki które zaczęły dręczyć moje disco zaczęły się po około 6 miesiącach użytkowania i po przebiegu 15kkm tak jaki właśnie przbieg +- maja większość sprzedawanych disco i mają około pół roku do roku

w sumie 1353 KM