Problem z radiem 990 w Discovery Td5
Moderator: Jerry
Problem z radiem 990 w Discovery Td5
Mam zestaw audio z radiem 990. Problem ze strojeniem czestotliwosci na UKF. Fale przeskakuja co 0.2megaHz albo moze kHz. Mam same nieparzyste czestotliwosci i nie moge ustawic swojej ulubionej Trojki 96.2. Ten typ tak ma? Czy trudno przeszczepic jakies lepsze audio?
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- paradox
-
sum czasem opcje do ustawienia w niektorych radiach...porzadnych,harakiri pisze:Auto z Niemiec. Na Slask to na razie sie nie przeniose. Instrukcje za znajomym przetlumaczylem zgermanskiegowe fragmencie o strojeniu radia. No i tam pisza ze powinno przeskakiwac o 0.1 kHz. Jak ktos ma takie radio ( sterowame z kiery) niech sie odezwie. No to juz wole na Kaszuby
nie wiem, nie znam sie, czy do takich mozna zaliczyc radio landroverowe...

RR Vogue 300tdi...bylo
smetna cyseta...jest
smetna cyseta...jest
- Najmłodszy_Gazowiec
Dziś masz do mnie pechaNajmłodszy_Gazowiec pisze:oo to samo mamy w jeepie, da sie to jakos zniwelować bez wymiany? Bo Eska nie działa
Skoro jestesmy już przy elekryce, czy da się podłączyć dwa urządzenia, jeden w NTSC drugi w PAL żeby to grało? bo tu tez mam problem..:/

Napisz jaki masz problem z NTSC to Ci powiem jak go rozwiązać

A i tak wszystko to ch*j w porównaniu z prędkością światła...
- Najmłodszy_Gazowiec
- Najmłodszy_Gazowiec