Może ktoś z was ma namiary na ludzi którzy mogą za rozsądne pieniądze sprowadzić blok lub silnik z anglii albo akurat mają na strychu po dziadku

Stawiam dowolny rodzaj alko jak również oddam rękę mojej córki.

pozdrafka
Moderator: Jerry
a córka w jakim wieku?HaSior pisze:Pomóżcie proszę, szukam bloku 4,6 lub 4,0 od disco po '98 na zamianke do mnie bo niestety, podobnie jak wielu innych, mnie też spotkało to nieszczęście! Mój P38 4,6 przy całej sympati rozwalił mnie na łopatki jebniętym blokiem po tym jak 8 miesięcy temu zrobiłem remont silnika wymieniajac wszystkie części (poza blokiem) na nowe !
Może ktoś z was ma namiary na ludzi którzy mogą za rozsądne pieniądze sprowadzić blok lub silnik z anglii albo akurat mają na strychu po dziadku)
Stawiam dowolny rodzaj alko jak również oddam rękę mojej córki.![]()
pozdrafka
sie robi takie rzeczy...HaSior pisze:nie wylazło nicczesław&jarząbek pisze:a ten blok w sensie...to jak pęknięty jest?
tuleje wylazły, czy co inne?
wypija płyn i dymi na biało po uruchomieniu - potem przestaje dymić i chodzi jak burza
w każdym razie wszyscy mówią że nie ma co się spodziewać uszczelki
znawcy tematu oceniają objawy jako typowe a wersji że to uszczelka dają 1% - z różnych niezależnych źródełmaristez pisze:no ja bym jednak otworzył głowice i spradził. moze uszczeka, moze glowica. optymistą trzeba być
sie co robi??czesław&jarząbek pisze:sie robi takie rzeczy...HaSior pisze:nie wylazło nicczesław&jarząbek pisze:a ten blok w sensie...to jak pęknięty jest?
tuleje wylazły, czy co inne?
wypija płyn i dymi na biało po uruchomieniu - potem przestaje dymić i chodzi jak burza
w każdym razie wszyscy mówią że nie ma co się spodziewać uszczelki
"nie ma takiej rury której nie można odetkać"
optymistyczny wariant panieczesław&jarząbek pisze:sie mówi..."dzień dobry, pięć tysięcy"HaSior pisze:sie co robi??
przy odbiorze drugie pięć i już hasiok lata...
z wartością podniesioną o 35%
stawiam na uszczelke, pakuj corkeHaSior pisze:litr na 400 - 500 klockoofLR_Olek pisze:jak jezdzi jak napisales ze wypija plyn? wypija i co? dolewasz podczas jazdy?HaSior pisze:bo narazie jeździ
woda narazie tania więc ...
poza tym że dymi po uruchomieniu nie ma żadnych negatywnych efektów, moc ok itd
Jesteś pewienLR_Olek pisze:stawiam na uszczelke, pakuj corkeHaSior pisze:litr na 400 - 500 klockoofLR_Olek pisze: jak jezdzi jak napisales ze wypija plyn? wypija i co? dolewasz podczas jazdy?
Nalej fusów po kawie ,chłodnicę uszczelnia to i to powinnoHaSior pisze: litr na 400 - 500 klockoof
a co ja jasnowidz? ale corke moze pakowacklucz13 pisze:Jesteś pewienLR_Olek pisze:stawiam na uszczelke, pakuj corkeHaSior pisze: litr na 400 - 500 klockoof
poza tym że dymi po uruchomieniu nie ma żadnych negatywnych efektów, moc ok itdwpawdzie nie znam ale wróciłem z Danii i jestem przewrażliwiony na tym punkcie
![]()
na cholere mi cudze bachory?HaSior pisze:optymistyczny wariant panieczesław&jarząbek pisze:sie mówi..."dzień dobry, pięć tysięcy"HaSior pisze:sie co robi??
przy odbiorze drugie pięć i już hasiok lata...
z wartością podniesioną o 35%
nowy blok to jakies 11 - 13 + transportacja + podmianka
a kasiry juz władowałem tyle ze mój syn będzie nim jeździł za 16 lat
więc odwrotu nie ma
poza tym drobnym mankamentem auto idealne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość