Kolejność przewodów wysokiego napiecia Range Rover II 4,6 V8
Moderator: Jerry
Kolejność przewodów wysokiego napiecia Range Rover II 4,6 V8
Witam
Pilnie potrzebuje kolejnosci przewodow wysokiego napiecia w Range'u 4,6 V8. Proszę o szybką odpowiedz
Pilnie potrzebuje kolejnosci przewodow wysokiego napiecia w Range'u 4,6 V8. Proszę o szybką odpowiedz
Ostatnio zmieniony czw sie 30, 2007 10:32 am przez wawrzyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Kolejność przewodów wysokiego napiecia Range Rover II 4,
czy odpowiedź ma być szybka czy bardzo szybka a może wyjątkowo szybka bo chcielibyśmy w pełni sprostać wymaganiom Szanownego Pana a tak spać w nocy nie będziemy mogliwawrzyk pisze:Witam
Pilnie potrzebuje kolejnosci przewodow wysokiego napiecia w Range'u 4,6 V8. Proszę o bardzo szybką odpowiedz![]()
następny

Kolego @selim:To co podałeś to kolejność pracy cylindrów silnika i to mam. Mnie chodzi konkretnie o podłączenie cewki zapłonowej, czyli w jakiej kolejności wychodzą przewody wysokiego napięcia z cewki zapłonowej do poszczególnych cylindrów
Kolego @Jarekk widze, ze humorek dopisuje, ale to chyba nie 4um pt. "Noc kabaretowa" tylko rajdy 4x4.. Posmialismy sie, teraz proszę o odpowiedz
Kolego @Jarekk widze, ze humorek dopisuje, ale to chyba nie 4um pt. "Noc kabaretowa" tylko rajdy 4x4.. Posmialismy sie, teraz proszę o odpowiedz
- scyzoryk73
Dobra jeżeli jesteście pierdolonymi matkojebcami którzy lubią sobie wkładać w dupe kije lub przewody - wasza sprawa. Macie tak zjebane forum, że głowa boli.. Cwaniaki pierdolone.. Siedzą se [cenzura] dzieci neostrady i piszą pierdoły i ha ha ha
Trawolt wiesz co
Jesteś zachujałym przyjebem, przy porodzie cię lekarz upuścił, a podnosząc zarył główką o kant stołu (nie wiem co było dalej, bo prawdopodobnie miałeś kija basseballowego w dupie i zakrył widok)
Następny Szafira czy jakis inny [cenzura].. masz głos jak hamujący pociąg, w dodatku jesteś wyruchanym w twarz przez dzikie psy osiedlowe chore na bydlęce zwyrodnienie mózgu sukinsynem, a twój stary jest piekarzem, dlatego masz ryj jak rozjebany naleśnik. Możecie se kończyć temat zjeby i naara

Następny Szafira czy jakis inny [cenzura].. masz głos jak hamujący pociąg, w dodatku jesteś wyruchanym w twarz przez dzikie psy osiedlowe chore na bydlęce zwyrodnienie mózgu sukinsynem, a twój stary jest piekarzem, dlatego masz ryj jak rozjebany naleśnik. Możecie se kończyć temat zjeby i naara
Dlaczego Dudek nie pojechał na Mistrzostwa 2006???
Bo jest chu..em
Bo jest chu..em

wawrzyk pisze:Dobra jeżeli jesteście pierdolonymi matkojebcami którzy lubią sobie wkładać w dupe kije lub przewody - wasza sprawa. Macie tak zjebane forum, że głowa boli.. Cwaniaki pierdolone.. Siedzą se [cenzura] dzieci neostrady i piszą pierdoły i ha ha haTrawolt wiesz co
Jesteś zachujałym przyjebem, przy porodzie cię lekarz upuścił, a podnosząc zarył główką o kant stołu (nie wiem co było dalej, bo prawdopodobnie miałeś kija basseballowego w dupie i zakrył widok)
o mnie nic ?
czuje sie niedowartosciowany
gg4987422
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania