Dobry sprzedawca LR, czy kombinator?
Moderator: Jerry
Dobry sprzedawca LR, czy kombinator?
Od pewnego czasu przymierzam się do Td5. Znalazłem taką stronę, gdzie wybór tych aut wydaje się dość spory. Czy cokolwiek o tym sprzedawcy wiecie? Czy oferowany przez tą firmę towar (Dyskoteki) są dobrym towarem wartym proponowanych pieniędzy?
Zapomniałem dodać linka, który zamieszczam 4 posty poniżej.
Sory za zamieszanie.
Zapomniałem dodać linka, który zamieszczam 4 posty poniżej.
Sory za zamieszanie.
Ostatnio zmieniony sob gru 15, 2007 8:23 pm przez strzelmiś, łącznie zmieniany 3 razy.
Toya J95 na wycieczki, a Parch Y60 do roboty
- chiquito83
- piotr oskwarek
-
- Bartek 4.7
-
Nie piłem ale jestem jak pijany nie dałem linka:
http://www.tanie.auto.prv.pl/
http://www.tanie.auto.prv.pl/
Dodam, że z gościem rozmawiałem i wygląda na konkretnego i do tego znawcę marki. Pytanie czy jego klienci są z kupionych od niego aut zadowoleni i czy można go polecić jako tak zwanego dobrego sprzedawcę? Poza tym, pytanie, czy oferowany towar nie jest nadmiernie drogi jak na swoją wartość rzeczywistą.
to nie on do ciebie dzownił bo on pluje na fracuskie wynalazkizaloguj pisze:to jest zwykły handlarz![]()
![]()
już długo jest na allegro![]()
![]()
![]()
a tego samuraja to juz ma ... i jeszcze dłuzej
i to chyba on do mnie dzwonil o cytrynke mowił ze z komisu z Zar

i nikt mnie nie przekona ze białe jest białe a czarne jest czarne
To że handlarz to oczywiste. Pytanie jaki handlarz. Jedni wolą sprzedawać z niewielkim zarobkiem a dużo, inni windują ceny i sprzedają miesiącami. Są i tacy, którzy auta picują ile się da, a inni wolą przywieźć towar dobry, na który łatwiej znaleźć im kupca. Są jeszcze uczniowie Hasiora, którzy z trzech marek potrafią złożyć jedną "bezwypadkową".
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie: