http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3793874
i czy RR ma stały napęd na 4 kola? bo nie widze zadnej drugiej wajchy...
Tata chce kupic terenowke do 25 tysi i sie zastanawiamy nad Jeepem Cherokee, LR badz RR

Moderator: Jerry
kierunkowskaz sie tez sam wloncza / jak spojzysz w te strone w ktora chcesz jechac, jak w cannonie eos 50e.radegand pisze:..hmm...autko z wygladu przypomina troche RR ale ja to nowy jestem to nie wiem, sie koledzy doswiadczeni niechaj wypowiedza...
...wiem za to ze autko nie ma napedu stalego na cztery kola ale inzynierowie krolowej to taki bajer wymyslili ze sie naped na cztery zalacza (zaloncza) automatycznie jak wrzucisz ktorys z kierunkowskazow bo to ze niby skrecasz i zeby sie lepiej autko prowadzilo taki myk...i cofac nie trzeba zeby go wylaczac (wylonczac)...tego 4x4...odbijasz kierownica i juz...
Tu nikt nic nie wieborek.21 pisze:no niestety nie,tak jak pisalem i prosze koledzy,jeżeli jakiekolwiek odpowiedzi to niech beda konkretne...no chyba ze nikt nic nie wie na ten temat
..i to juz przeciez wystarczy ale sa jeszcze...--PRAWDZIWE AUTO TERENOWE--
...co wiecej ten pojazd takie cuda potrafi:- zdjecia przedstawiaja oferowany samochód
...troche lanserki...- samochód przyjechal na kolach.
...+ extra wyposazenie - sterfofy tudziez sterfofa...- silnik BMW 2,5 TDS
...jak wjedzie na most to staje i go blokuje:- 2 sterfofy klimatronic
...no i lewa przednia....- blokada mostu
...tylko zeby nie ta...- zwolnica
no co, nudzi mi sie- cena + oplaty
Eeeeeeeeeeeeee pełen profesjonalizm i wiedzahpx4000 pisze:Na trasę ok. ale w teren a tym bardziej do lasu raczej odpada. Potrzeba tam samochodu zwinnego i dość lekkiego. RR jest bardzo ciężki (2200kg) i długi/szeroki. Do tego ma słaby promień skrętu. Zaletą RR w stosunku do Jeepa jest rama i większy komfort. Oczywiści RR można przygotować do terenu ale większym nakładem finansowym niż jeepa.
Nie ważne czy weźmiecie RR czy jeepa to należy pamiętać aby brać tylko wersje benzynowe. Lepiej mieć gaz niż ropniaka który niema mocy…
do dżepa nie załozysz sterfofy, a tu masz od rekihpx4000 pisze:Na trasę ok. ale w teren a tym bardziej do lasu raczej odpada. Potrzeba tam samochodu zwinnego i dość lekkiego. RR jest bardzo ciężki (2200kg) i długi/szeroki. Do tego ma słaby promień skrętu. Zaletą RR w stosunku do Jeepa jest rama i większy komfort. Oczywiści RR można przygotować do terenu ale większym nakładem finansowym niż jeepa.
Nie ważne czy weźmiecie RR czy jeepa to należy pamiętać aby brać tylko wersje benzynowe. Lepiej mieć gaz niż ropniaka który niema mocy…
to się nazywa 'wstępny foch'borek.21 pisze:no niestety nie,tak jak pisalem i prosze koledzy,jeżeli jakiekolwiek odpowiedzi to niech beda konkretne...no chyba ze nikt nic nie wie na ten temat
http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic. ... 9&start=50borek.21 pisze:
i czy RR ma stały napęd na 4 kola?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość