Póki co jestem od 8 miesiecy "szczęsliwym posiadaczem" RR P38 4,6l 99'

Gdy motor jest zimny wszystko ok, aksamit, ale gdy sie nagrzeje, odgłos przypomina trochę klekot silnika Nyski/Żuka.

Przebieg 160 tys/ olej 10W40, nie dolewam.

Moderator: Jerry
Lr-y są do dupyW.Bańka pisze:Ktoś ma jakieś opinie?
albo jestes przewrazliwiony...W.Bańka pisze: i mechanicy dodali "taki jego urok".
My też nie, ale nie wpadliśmy na genialny pomysł odpisywania wtedy, kiedy wiemy, ale odpisujemy również za każdym razem, jak nie wiemywiesz ? to odpowiedz i pomóż koledze, tak
my nie wiemy.
tyle.
Gdzie wola tam droga.HUSKYTEAM pisze:My też nie, ale nie wpadliśmy na genialny pomysł odpisywania wtedy, kiedy wiemy, ale odpisujemy również za każdym razem, jak nie wiemywiesz ? to odpowiedz i pomóż koledze, tak
my nie wiemy.
tyle.
Coś, jak w eterze CB: "Koledzy, gdzie jest ulica X"? ... "Ja nie wiem"... "ja też nie" ... "acha, dziękuję za pomoc, szerokości"
@Darkman - sprzedałeś? sorrki że nie na tematdarkman pisze:Gdzie wola tam droga.HUSKYTEAM pisze:My też nie, ale nie wpadliśmy na genialny pomysł odpisywania wtedy, kiedy wiemy, ale odpisujemy również za każdym razem, jak nie wiemywiesz ? to odpowiedz i pomóż koledze, tak
my nie wiemy.
tyle.
Coś, jak w eterze CB: "Koledzy, gdzie jest ulica X"? ... "Ja nie wiem"... "ja też nie" ... "acha, dziękuję za pomoc, szerokości"
I co wszystkich chcesz ulepić na własne podobieństwo ? Bo twoje normy zachwania to kanon jedynie słuszny ? Realizujesz jakaś misję ? niesiesz kaganek oswiaty?
Leć ze swoimi pseudo moralizatorskimi bajeczkami do działu "Dekalog" na forum Ojca Rydzyka.
Nie wszystko może być idealnie, olej wymieniony po „eksplozji” i z silnika jestem zadowolony. Inną sprawą jest zimna chłodnica cały czas… ale przecież serwis mówiąc że trzeba wymienić termostat nie wspominał że to coś zmieni. Więc układ chłodzenia jest do bani ale olej polecić mogę.LR_Olek pisze:dodatkowo twoje auto uleglo przegrzaniu... i spektakularnej eksplozji...hpx4000 pisze: Mam go od miesiąca u siebie i jestem zadowolony.
Może jednak polubie tę "Nyskę"hpx4000 pisze:Nie wszystko może być idealnie, olej wymieniony po „eksplozji” i z silnika jestem zadowolony. Inną sprawą jest zimna chłodnica cały czas… ale przecież serwis mówiąc że trzeba wymienić termostat nie wspominał że to coś zmieni. Więc układ chłodzenia jest do bani ale olej polecić mogę.LR_Olek pisze:dodatkowo twoje auto uleglo przegrzaniu... i spektakularnej eksplozji...hpx4000 pisze: Mam go od miesiąca u siebie i jestem zadowolony.
To przebieg faktyczny czy z licznikaW.Bańka pisze: ...
Przebieg 160 tys...
Wielce prawdopodobny że prawdziwy ( stan, książka serwisowa, telelefon do serwisu za granicą )lisiurski pisze:To przebieg faktyczny czy z licznikaW.Bańka pisze: ...
Przebieg 160 tys...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość