Moderator: Jerry
oluś czytaj ze zrozumieniem - felgi nie nakrętkiLR_Olek pisze:a tak btw po co chcesz oryginalne nakretki zmieniac?
poza tym znow mnie zanurtowalo pytanie..., dlaczego masz jakies obiekcje na temat otworow jesli ich nigdy od "nowosci" czyli od poltora roku nie ogladales?
![]()
odkręc - łatwo powiedziećWąż pisze:![]()
![]()
[cenzura] Olo skąd ty jesteś? Z masa? z wenus? Czy Czarnobyla?
Jarek, mam nadzieje, że chociaż trochę utargowałeś od naszego mistrza z wybrzeża... odkręć i zrób zdjęcie otworów w felgach... kto wie czym nas Olo jeszcze zaskoczy?
no to by się zgadzało - tylko klucz miał napis 23montru pisze:te buraki!![]()
w serii I i II nakrętki były dwustronne!
i są na klucz 24, dopiero w serii III były na klucz 27.
Niestety jest tylko taki problem że są nakręcane na szpilki dwustronne, i lubią wykręcać się z piasty przyokazji wywalając gwint. W sIII są już wciskane śruby z łepkiem.
Mowilem,ze amatorszczyzna.... UHAHAHAHHAmontru pisze:te buraki!![]()
w serii I i II nakrętki były dwustronne!
i są na klucz 24, dopiero w serii III były na klucz 27.
Niestety jest tylko taki problem że są nakręcane na szpilki dwustronne, i lubią wykręcać się z piasty przyokazji wywalając gwint. W sIII są już wciskane śruby z łepkiem.
masz zabawkowy klucz...JarekK pisze:odkręc - łatwo powiedziećWąż pisze:![]()
![]()
[cenzura] Olo skąd ty jesteś? Z masa? z wenus? Czy Czarnobyla?
Jarek, mam nadzieje, że chociaż trochę utargowałeś od naszego mistrza z wybrzeża... odkręć i zrób zdjęcie otworów w felgach... kto wie czym nas Olo jeszcze zaskoczy?właśnie przy próbowałem i rozpierdzieliłem jeden klucz do kół - drugiego nie mam więc nastepne fotki za dni pare
czesław&jarząbek pisze:ta?LR_Olek pisze: NAKRETKI W SERII MAJA STOZEK Z JEDNEJ I Z DRUGIEJ STRONY
a od kiedy?
przyznaj sie, że nawet nie umiesz se koła przykręcić porządnie...
no i co sie cieszysz deklu?LR_Olek pisze:czesław&jarząbek pisze:ta?LR_Olek pisze: NAKRETKI W SERII MAJA STOZEK Z JEDNEJ I Z DRUGIEJ STRONY
a od kiedy?
przyznaj sie, że nawet nie umiesz se koła przykręcić porządnie...
musze jeszcze raz........
UUUUUUUUUUUUUUUHAHAHHAHAHHAAAAAAAAAAAAA
CZESLAW................ wtopa na calej linii aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie wiedzial,ze seria II ma stozki z dwoch stron
aaaaaaaaaaaaaaa
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości