OC, AC, NW gdzie taniej rok 2008
Moderator: Jerry
OC, AC, NW gdzie taniej rok 2008
Witam Szanownych Kolegów
po wielu poszukiwaniach wreszcie znalazłem najtaniej: LR disco 1990 2,5tdi
mam 60% zniżek
dodatkowo nw
- pzu - z kontynuacją +/- 620 pln
- cigna 592 - na 2 raty 296 dodatkowo nw 45,-
- liberty kolonko direct - 458,58 na 2 raty 252,23 w tym nw na ...... (sprawdzę) a ha no i jakiś miniasistans - holowanie i coś jeszcze
w axa lr disco 2,5 tdi nie ma, tak samo cu direct
po wielu poszukiwaniach wreszcie znalazłem najtaniej: LR disco 1990 2,5tdi
mam 60% zniżek
dodatkowo nw
- pzu - z kontynuacją +/- 620 pln
- liberty kolonko direct - 458,58 na 2 raty 252,23 w tym nw na ...... (sprawdzę) a ha no i jakiś miniasistans - holowanie i coś jeszcze
w axa lr disco 2,5 tdi nie ma, tak samo cu direct
Ostatnio zmieniony pt lut 08, 2008 10:46 am przez jpi, łącznie zmieniany 1 raz.
jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
Re: OC, AC, NW gdzie taniej rok 2008
o kuźwa ale mnie dziabnęlijpi pisze: - pzu - z kontynuacją +/- 620 pln
- liberty kolonko direct - 458,58 na 2 raty 252,23 w tym nw na ...... (sprawdzę)
właśnie godzinkę temu płaciłem
bo mi się przypomniało że miałem w listopadzie zapłacić

warta 800 z groszem przy 60%

LR Rendzi stajla 

TRAWOLT pisze:ta tylko właśnie mnie naszło
że cwaniaków-warszawiaków inaczej się kasuje
niż resztę społeczeństwa
aaaa, bo to Panie Travolta trzeba na wiosze być zarejstrowanym, .. płacić trza umić

ale ty i tak byś miał woj mazowieckie, a to chyba o województwo chodzi, że drożej - niby dawne "stołeczne"
@Cerrone, a Ty masz który rocznik 90ki, moja też ciężarowa ale na 6 osób zarejstrowana, pójdę się pokłocić troszkę o te kasę - jeszcze nie płaciłem w tym roku akurat.
Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
nie umiemdarkman pisze:aaaa, bo to Panie Travolta trzeba na wiosze być zarejstrowanym, .. płacić trza umić

darkman pisze:ale ty i tak byś miał woj mazowieckie, a to chyba o województwo chodzi, że drożej - niby dawne "stołeczne"
ta, to raczej w kontekście województwa/regionu
warszawiaki-cudaki są najlepsze do zdzierania z nich

zresztą gro prywatnych autobusów ma rejestracje siedleckie itp itd
LR Rendzi stajla 

Wysokość składek może być różna w każdym powiecie. Zależna jest od ilości szkód wypłacanych z polis zarejestrowanych tam samochodów. Przerabiałem to na własnej skórze, do niedawna samochód miałem zarejestrowany w powiecie brzozowskim (podkarpackie) - za Pajero 2.6 z 20% zniżki płaciłem ok 650 pln. Teraz mam samochód zarejestrowany w Krakowie, za Disco 2.5 z 30 % zniżki zapłaciłem ok 900 pln. No cóż.......skoro chce się mieszkać w dużym mieście
.
Jeszcze jedna sprawa - agenci ubezpieczeniowi naliczają sobie różne prowizje od podpisanych polis.

Jeszcze jedna sprawa - agenci ubezpieczeniowi naliczają sobie różne prowizje od podpisanych polis.