Kontrolka TC
Moderator: Jerry
Kontrolka TC
witam - przymierzam się do zakupu LR z 1999 roku - trochę stał nie jeżdżony - pali się kontrolka TC - czy to coś poważnego? Pytam - bo mam zamiar przesiąś się z Isuzu troopera na LR i nie bardzo się jeszcze orientuję w tematach LR. Pozdrawiam
Yogi
ty nawet nie wiesz jak ja na taki trójkołowcu z lat 50 szalałem w młodości
, aż w bramie wgniecenia były 
Wciąż czekam na wątki o jakiś perełkach
Nie myślę tu tylko o Seriach, ale stare RRy, Stage One, 101 i różne militarne wariacje wewnątrz marki.
Brak ciekawych tematów sprawia, ze odechciewa mi się cokolwiek pisać

Wciąż czekam na wątki o jakiś perełkach

Brak ciekawych tematów sprawia, ze odechciewa mi się cokolwiek pisać

Land Rover made by craftsmen-driven by psychos 
always look on the bright side of life

always look on the bright side of life

Re: Kontrolka TC
Yogi, nie napisałeś jaki to lr, zalatuje mi tu Fredem, wiec:yogi_07 pisze:witam - przymierzam się do zakupu LR z 1999 roku - trochę stał nie jeżdżony - pali się kontrolka TC - czy to coś poważnego? Pytam - bo mam zamiar przesiąś się z Isuzu troopera na LR i nie bardzo się jeszcze orientuję w tematach LR. Pozdrawiam
http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=19358
a jak DII, P38 to poszukaj tutaj pod hasłem TC i ABS, tylko szukaj po tematach, a nie wyszukiwarką - nie tak dawno był wątek więc co najwyzej 2-3 strony do tyłu.
Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
O rany - ja się tak nie znam na typach jak Wy..LR Discowery II TD5 - był niedawnio na allegro - jest w Kaliszu , kolor biały - bardzo rzadki z tego co szukałem, a taki kolor mnie interesi, dzwoniłem wczoraj - czeka chyba na mnie już od 6 miesięcy i nikt go nie chce??? choć mówią, że każdy towar ma swojego kupce, ma niby przejechane 162 tyś, od 4 lat w kraju, podobno nie ma wycieków - choc, z opinii obiegowych zasłyszanych na "mieście" to podobno są wycieki z silnika...sory - ale ja jestem laikiem w dziedzinie LR - dlatego może piszę jak 5 letnie dziecko - w dziedzinie Isuzu - jeszcze 2,8 TDI - moge podyskutować bo 2 razy rozebrałem i złożyłem silnik(ostatnio w 2 w ciągu 8 h złożenie silnika od podstaw i włożenie do auta i odpał) - proszę wiec szanowne grono LR o wyrozumiałość w kwestii LR...i wracając do tematu - niby wszystko ok w aucie - ale ta kontrolka się pali - a jacys tam niby znawcy go oglądali - i stwierdzili, że wystarczy pojeździc ok. 2 H - bo te typy tak maja jak długo sie ich nie używa - ale coś mi sie nie chce wierzyć....co by sie nie nadziać na minę...
Yogi
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-