Elementy klimy Disco200 oddam darmo
Moderator: Jerry
- HUSKYTEAM
- Kontaktowanie:
Elementy klimy Disco200 oddam darmo
Nie wiem, czy to kogokolwiek zainteresuje, ale mam chłodnicę z 2 wiatrakami, sprężarkę jeszcze nie wymontowaną i inne pierdołki do klimy, które mi "zawadzają" w silniku.
Jeżeli ktoś chętny to zapraszam do Zalesia Górnego albo mogę podrzucić do W-wy/Piaseczna, i tak codziennie jestem.
Pozdro
Jeżeli ktoś chętny to zapraszam do Zalesia Górnego albo mogę podrzucić do W-wy/Piaseczna, i tak codziennie jestem.
Pozdro
- Discotheque
-
Re: Elementy klimy Disco200 oddam darmo
HUSKYTEAM pisze:Nie wiem, czy to kogokolwiek zainteresuje, ale mam chłodnicę z 2 wiatrakami, sprężarkę jeszcze nie wymontowaną i inne pierdołki do klimy, które mi "zawadzają" w silniku.
Pozdro
Ja ja ja wybierz mnie ja

A tak na powaznie to ja bardzo poprosze napinacz paska klimy. Potrzebny mi do spawarki w samochodzie

Forumowym oszołomom mówimy stanowcze NIE!
- Discotheque
-
Za pralke doskonale robi mala beczka priona, troche wody, troche chemii, zamykamy i wrzucamy na bagaznik dachowy lub troczymy do tylnego kola zapasowego. Po calym dniu grzania na sloncu i gibania pluczemy o ile to nie pustynia i cieszymy sie czystym ubiorem.LR_Olek pisze:narazie ma pralke wirnikowa ktora uzywa tez jako betoniarke...Roch pisze:mnie to tylko zastanawia kiedy zamontujesz cyfrowa betoniarke ;]
Kiedys za czasow harcerstwa to sie bralo mocny bardzo worek, wkladalo rzeczy, dawalo troche bialego jelenia, zwijalo po czym gralo tym w pilke

Forumowym oszołomom mówimy stanowcze NIE!
HUSKY - ja właśnie czekam na taką okazję, coby "przygarnąć" jakąś klimę!
Ino że tylko - ja mam 300-tkę...
I nie wiem czy to tylko kwestia koła pod inny pasek, czy całkiem insza konstrukcja.
Ale jakby co - to ja się ustawiam w kolejce
Ino że tylko - ja mam 300-tkę...
I nie wiem czy to tylko kwestia koła pod inny pasek, czy całkiem insza konstrukcja.
Ale jakby co - to ja się ustawiam w kolejce

Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
- HUSKYTEAM
- Kontaktowanie:
gri74 - mówiłem Krzychowi, żeby to ustrojstwo wymontował mi z silnika, ale "nieee, klima fajna rzecz".
A dziś dałem do pieca: wymieniałem olej w motorze, ale zadzwonił telefon i w połowie roboty odłożyłem wszystko. Z 5 minut zrobiło się 55. Wróciłem, zalałem olej i wio. Po 500 metrach dziwny syk pod maską - okazało się, że filtr dokręcony tylko prowizorycznie ręką
Teraz mam za to doskonale zakonserwowaną przednią częśc ramy smołą :]
Dobra, na priva się odezwali 2 forumowicze, wiec chwilowo temat nieaktualny. Jak cos kolejnego będe wywalał dam znac
A dziś dałem do pieca: wymieniałem olej w motorze, ale zadzwonił telefon i w połowie roboty odłożyłem wszystko. Z 5 minut zrobiło się 55. Wróciłem, zalałem olej i wio. Po 500 metrach dziwny syk pod maską - okazało się, że filtr dokręcony tylko prowizorycznie ręką

Dobra, na priva się odezwali 2 forumowicze, wiec chwilowo temat nieaktualny. Jak cos kolejnego będe wywalał dam znac

No trudnogri74 pisze:nie zaszczepisz do 300 ...w 200 nawet deska bez klimy, jest różna od wersji z , i nie chodzi tylko o brak schowka

To w takim razie czekam na ogłoszenie - "klimę kompletną do 300 z przyjemnością oddam gratis, a nawet przywiozę i zamontuję"

@HUSKY - jak zamawiałem swoje auto, to sobie zażyczyłem bez klimy (bo przecież tyle okien i szyberdachów, a jeden element mniej do psucia i napełniania).
Bo auto kupowałem w zimie....
Ale jak przyszło lato, to pożałowałem tej decyzji.
Nie tylko że w trasie - jazda z otwartymi oknami jest mało komfortowa i niewiele pomaga, ale najgorsza męczarnia to w terenie - albo w krzakach, gdzie okna nie można otworzyć, albo w błocie, gdzie fruwa gnój w powietrzu. Wtedy jest jak w piekarniku.
A jeszcze z powodu braku tapicerki, podłoga od wydechu jest gorąca - i wspaniale nagrzewa całe auto.
Katastrofa!
Dlatego trochę się dziwię że chcesz się klimy pozbyć

Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
- Discotheque
-