Czy ktoś używa i czy to działa

Chodzi o coś takiego (ale innego

http://www.lr.pl/grafiki/akcesoria/zawi ... hamort.jpg
Moderator: Jerry
kruca bomba , cinżko będzie kruca bombaToroo pisze: Chodzi o coś takiego (ale innego):
Nooo oczywiscie jak cos kosztuje prawie 600 to musi dzialac.Cena oczywiscie z pewnego katalogu pewnej firmy rozsylanego w zeszlym roku za darmoszke dla chetnych.Toroo pisze:Witam jak w temacie.
Czy ktoś używa i czy to działa![]()
Chodzi o coś takiego (ale innego):
http://www.lr.pl/grafiki/akcesoria/zawi ... hamort.jpg
Tył mam zrobiony kawał czasu temu.tytusdezoo pisze:.Tylko musisz zalozyc dyslokatory do sprezym albo je cybantami/te z tylu/do polki przy ramie zamocowac bo wykrzyz taki sie robi ze wypadaja.I jeszcze lepiej to od dolu tylne sprezyny do talezykow na moscie grubszymi blaszkami zamocowac bo te seryjne sie wyginaja i sprezyna wypada potem od dolu.
bo je amorki ograniczająToroo pisze:Dyslokatorów nie mam bo moje KS' wylatywać nie chcą.
nie żebym się znał czy cośToroo pisze:Bilstainy działają inaczej od Scorpionów czy Decarbonów.
Czytasz bez zrozumienia.TRAWOLT pisze:jak se obniżysz mocowanie to zaczną![]()
A ja napiszę z praktyki, że Skorpiony wylatują a KS'y nie.TRAWOLT pisze: a tak poważniej to generalnie ja się nie znam, ale plotka niesie że:
przy analogicznych amorkach KSy szybciej wypadają niż Scorpiony
przy amorkach +2" teoretycznie KS z tyłu będą wypadać scorpiony nie - ale to też mija się z praktyką, znaczy scorpiony też wylatują
powiem Ci, że teraz nic nie rozumiemToroo pisze:Czytasz bez zrozumienia.
Pisałem, że obniżenia mam od dawna i nic nie wylatuje.
no widzisz co kraj to obyczajToroo pisze:A ja napiszę z praktyki, że Skorpiony wylatują a KS'y nie.
Sprawdzone.
To było na MazurachTRAWOLT pisze:no widzisz co kraj to obyczaj![]()
to, że niby skorpiony nie wypadają to napisałem że mit - wiem z praktykiToroo pisze:Landkowi na decarbonie i skorpionie sprężyna wyleciała i przypaliła nowiutką oponę.
Szkoła Olesiowa pomieszana z Czesławowo Olafową.TRAWOLT pisze:ale nadal nie kumam Twojego zawiasu, że Ci nic nie wylata![]()
Toroo pisze:Tył mam zrobiony kawał czasu temu.tytusdezoo pisze:.Tylko musisz zalozyc dyslokatory do sprezym albo je cybantami/te z tylu/do polki przy ramie zamocowac bo wykrzyz taki sie robi ze wypadaja.I jeszcze lepiej to od dolu tylne sprezyny do talezykow na moscie grubszymi blaszkami zamocowac bo te seryjne sie wyginaja i sprezyna wypada potem od dolu.
Dyslokatorów nie mam bo moje KS' wylatywać nie chcą.
Bilstainy działają inaczej od Scorpionów czy Decarbonów.
Dzięki za podpowiedź
FaktLANDEK pisze:
Tomku, amorki z tyłu ci nie wypadają bo masz podkładki 4 cm pod sprężynami założone
yyyy powoli nadchodzi kres tego miksu(woodhead?+lip) który mam i zaczynam drążyć temat i ciekawi mnie czy kolega ma b4, czy b6, czy b?? i jak to sie sprawuje - w sensie komfortu, samozadowolenia użytkownikaczesław&jarząbek pisze:a jaki efekt chcesz uzyskać bilsteinami?TadeuszK pisze:@Toroo - tak z ciekawości - pamiętasz nr-y katalogowe tych bilstein'ów które zapodałeś .......
tak tak teraz wiemy dlaczego "KSy nie wypadają"Toroo pisze:FaktLANDEK pisze:
Tomku, amorki z tyłu ci nie wypadają bo masz podkładki 4 cm pod sprężynami założone
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość