Pilne! potrzebny drazek dla Gazfana stoi w terenie kolo Pozn
Moderator: Jerry
- Discotheque
-
Pilne! potrzebny drazek dla Gazfana stoi w terenie kolo Pozn
Znany nam Gazfan pilnie potrzebuje tylny drazek do RR Disco zeby wyjac auto z lagra w okolicach Kicin-kliny w okolicach Poznania.
Nume do niego 501 015 987
Powtorze, potrzebny chociaz na chwile tylny drazek kierowniczy Range Rover Classic lub Disco + pare kluczy w okoliach Poznania!
Nume do niego 501 015 987
Powtorze, potrzebny chociaz na chwile tylny drazek kierowniczy Range Rover Classic lub Disco + pare kluczy w okoliach Poznania!
Forumowym oszołomom mówimy stanowcze NIE!
- Discotheque
-
-
-
- Kontaktowanie:
Dzieki bardzo bardzio serdecznie wszystkim ktorzy pomogli. juz RR dziala i wyjechalismy... a spawanie i demontarz drazka poszedl migusiem
Byla przygoda ... ale wazniejsze ze byla pomoc i udalo sie i znow sprawdzili sie ludzie z forum.... tylko jak zawsze nickow nie pAMIETAM.. DZIEKI: JarekK, dzieki ... wlasnie tyle spedzilismy a nie pamietam nicku.... seledynkowa DI . ) dzieki Bartas, dzieki Bocian za wklejenie posta i dzieki Olo za przeniesienie na wielkopolske, dzieki Majcher za chec pomocy, dzieki Mopar spawaczo-nissanowcu.. .. i dzieki Moli za smsy z Maroko znajac takie podziekowania wiem ze zapomnialem kogos.. ale wybaczcie bo zmeczenie, bo to bo tamto...
Dzieki jutro tour de flaszka i drugi odcinek czyli poszukiwanie drazka nowego
Cisze sie ze w mojej krwi 50% procent czyli to od ojca pochodzi z Wielkopolski
Aha, przypomnialem sobie.... sbb z zielonego Lr DI
Byla przygoda ... ale wazniejsze ze byla pomoc i udalo sie i znow sprawdzili sie ludzie z forum.... tylko jak zawsze nickow nie pAMIETAM.. DZIEKI: JarekK, dzieki ... wlasnie tyle spedzilismy a nie pamietam nicku.... seledynkowa DI . ) dzieki Bartas, dzieki Bocian za wklejenie posta i dzieki Olo za przeniesienie na wielkopolske, dzieki Majcher za chec pomocy, dzieki Mopar spawaczo-nissanowcu.. .. i dzieki Moli za smsy z Maroko znajac takie podziekowania wiem ze zapomnialem kogos.. ale wybaczcie bo zmeczenie, bo to bo tamto...
Dzieki jutro tour de flaszka i drugi odcinek czyli poszukiwanie drazka nowego
Cisze sie ze w mojej krwi 50% procent czyli to od ojca pochodzi z Wielkopolski
Aha, przypomnialem sobie.... sbb z zielonego Lr DI
Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69