Czy ktoś tego używa

Dobre to to jest

Proszę o opinie

Moderator: Jerry
nazwa tych amorków to Koni heavy track "raid". Te z dopiskiem raid mają grubsze tłoczysko czyli mniej ciepła wydzielają, są pancerniejsze, ponoć super chruper, ale cena ...LANDEK pisze:http://www.sklep4x4.pl/sklep/produkt/84/3110.html
Czy ktoś tego używa![]()
Dobre to to jest![]()
Proszę o opinie
obstrukcja obsługi zgodna z zasadami BHP mówi że powinno sie je zdemontować ale nie trzeba wystarczy pomyślećTRAWOLT pisze:ja nie twierdzę, że nie wiesz jak je ustawiaćzaloguj pisze:Mam teraz w disco amorki Koni heavy track i chyba wiem jak je ustawiać
ja twierdzę, że można je przestawiać bez wyciągania z auta
ale, ja to się nie znam![]()
ja bym nie generalizowałTRAWOLT pisze:
Generalnie można je kupić w zwykłej długości lub +2". Przy 2" nie trzeba obniżać mocowań amorków, bo i tak mają wystarczający skok, żeby Ci z tyłu sprężyna wyleciałaTeoretycznie również nie trzeba wydłużać odbojników, bo ponoć one nie są dłuższe tylko właśnie mają większy skok
wiesz my tu rozmawiamy o discoEskapada pisze:ja bym nie generalizowałdo liftu nadają się tylko i wyłącznie KONI HEAVY TRUCK RAID modele HEAVY TRUCK mają seryjną długość i skok przy cenie około 300 z + dołożyłbym 100 zł i zanabył produkty z Australii
Z tego co czytałem to do Disco 2 nie ma wersji Raid, a dla Disco 1 są dostępne.TRAWOLT pisze:wiesz my tu rozmawiamy o discoEskapada pisze:ja bym nie generalizowałdo liftu nadają się tylko i wyłącznie KONI HEAVY TRUCK RAID modele HEAVY TRUCK mają seryjną długość i skok przy cenie około 300 z + dołożyłbym 100 zł i zanabył produkty z Australii
do niego są zwykłe i +2" w wersji bez "rajd" - wejdź na stronę producenta tam są podane dokładnie modele.
Co do "rajdów" to tak jak napisałem, dla kogoś z aspiracjami "wyczynowymi" warto dołożyć na nie, w wersji normalnego użytkowania nie ma potrzeby płacenia dwukrotnie więcej - jest to opinia osoby która się trochę na tym zna, ba nawet deal-uje nimi - ale każdy robi to co lubi i na co go stać![]()
wiesz Ty jako autor wątku masz disco I, które także ja mamLANDEK pisze:Wiem.
Ja tylko odpowiadałem na post TRAWOLTA.
Do mojego jak najbardziej są dostępne.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość