Jestem posiadaczem discovery 300tdi

dzieki za wszystkie porady
pozdrawiam wojtek[/url]
Moderator: Jerry
można zadawac elementarne pytania, poniewaz to dwa rozne LAND ROVERYLR_Olek Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 7:56 pm Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
to mnie powala....
jak mozna miec land rovera i zadawac elementarne pytania podczas posiadania checi zakupu innego?
myślę, że defendera 90 do disco tym bardziejczesław&jarząbek
Posty: 16847 Wysłany: Czw Sty 03, 2008 10:46 pm Temat postu: Re: 110tka lift
Tarsus napisał:
Wrównałem wczoraj niechcący skromną niegroźnie wygladającą góreczke i teraz dumam nad liftem... mojego autobusa...
po pierwsze primo...jezdzić trza łumić
po drugie primo...jezdzić trza łumić
po trzecie primo...jezdzić trza łumić
po czwarte...porównywanie 110 do disco to można psu w dupe wsadzić
po piąte...nie psuć
po następne...dać żelazu szanse
po ostatnie...nie przeszkadzać
piniondze zawsze zdążyta wydać...
AHAwojtek-w17 pisze:można zadawac elementarne pytania, poniewaz to dwa rozne LAND ROVERYLR_Olek Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 7:56 pm Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
to mnie powala....
jak mozna miec land rovera i zadawac elementarne pytania podczas posiadania checi zakupu innego?
![]()
Guru kiedyś napisał:myślę, że defendera 90 do disco tym bardziejczesław&jarząbek
Posty: 16847 Wysłany: Czw Sty 03, 2008 10:46 pm Temat postu: Re: 110tka lift
Tarsus napisał:
Wrównałem wczoraj niechcący skromną niegroźnie wygladającą góreczke i teraz dumam nad liftem... mojego autobusa...
po pierwsze primo...jezdzić trza łumić
po drugie primo...jezdzić trza łumić
po trzecie primo...jezdzić trza łumić
po czwarte...porównywanie 110 do disco to można psu w dupe wsadzić
po piąte...nie psuć
po następne...dać żelazu szanse
po ostatnie...nie przeszkadzać
piniondze zawsze zdążyta wydać...
z czasem człowiek staje się mądrzejszy lub głubszy (wybor nalezy do ciebie)Flor Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 10:16 pm Temat postu:
a do czego ci potrzebny def
te linki jakieś takie samewojtek-w17 pisze:z czasem człowiek staje się mądrzejszy lub głubszy (wybor nalezy do ciebie)Flor Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 10:16 pm Temat postu:
a do czego ci potrzebny def![]()
ten z lewej bedzie do tyrania
http://img512.imageshack.us/my.php?imag ... 162jj0.jpg
ten z linka (patrz wyzej) do jazdy po miescie![]()
a po 8 latach do tyrania tak jak ten z prawej
http://img512.imageshack.us/my.php?imag ... 162jj0.jpg
pozdrawiam wojtek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość