dystanse do p38
Moderator: Jerry
- hpx4000
-
- Kontaktowanie:
dystanse do p38
Ma ktoś może rysunek techniczny dystansów do LR/RR. Nie chcę go tworzyć bo techniczne rysunki idą mi jak krew z nosa… muszę trochę wypchać felgi na zewnątrz (5cm) a nie chcę zmieniać felg.
Range Rover V8 Outsourcing IT
- hpx4000
-
- Kontaktowanie:
Trochę 
Po pierwsze teraz jak jest ciasno to opiera się bokiem, tak będzie opierał się o oponę. Po drugie chciałbym żeby opona była na równi z obrysem auta (może trochę ponad
a obecnie jest trochę schowana (tym bardziej go podnoszę tym bardziej to widać)
Mi jego wymiary nie przeszkadzają, wolę chyba w teren pojechać samemu i dobrać trasę do samochodu niż katować się na rajdzie gdzie trasa jest wyliczona pod suzuki…

Po pierwsze teraz jak jest ciasno to opiera się bokiem, tak będzie opierał się o oponę. Po drugie chciałbym żeby opona była na równi z obrysem auta (może trochę ponad

Mi jego wymiary nie przeszkadzają, wolę chyba w teren pojechać samemu i dobrać trasę do samochodu niż katować się na rajdzie gdzie trasa jest wyliczona pod suzuki…
- hpx4000
-
- Kontaktowanie:
Gdyby wystawały wystarczy kawałek gumy aby poszerzyć nadkola i staje się to zgodnie z prawem. Poza tym teraz są węższe niż obrys samochodu czyli na dobry początek bym je wyrównał.
- hpx4000
-
- Kontaktowanie:
Miałem ostatnio okazje porównać czy RR jest taki znowu gorszy od parcha long w terenie jak jest podobnie wyposażony (jakiś lift, m/t) I wiesz co? Parch niczym go nie przewyższa.
Jak parch może mieć wypchane nadkola to rr też
Jak parch może mieć wypchane nadkola to rr też