Most- półosie.
Moderator: Jerry
- Kuba RR
- jestem tu nowy...
Most- półosie.
Witam
W okresie tych wakacji mam taką piękną możliwość wyjazdu do Australii, w związku z tym chciałbym zafundować sobie wzmocnione półosie z blokadami do mojego RR, ale nie mam pojęcia (zielony) jaki typ, czy rodzaj, ilo frezowe mam swoje półosie. Jest to RR z 84roku. Powiedzcie mi coś na ten temat.
W okresie tych wakacji mam taką piękną możliwość wyjazdu do Australii, w związku z tym chciałbym zafundować sobie wzmocnione półosie z blokadami do mojego RR, ale nie mam pojęcia (zielony) jaki typ, czy rodzaj, ilo frezowe mam swoje półosie. Jest to RR z 84roku. Powiedzcie mi coś na ten temat.
RRR (Range Rover Rally 3,5L) 84r. -motany
ROCKY 2,8Td 88r.
ROCKY 2,8Td 88r.
jesli nic nie bylo zmianiane to z tylu masz 10, a z przodu 10/23 (stary typ). blokady beda pasowac arb na 10 frezow, ale z przednimi polosiami mozesz miec problemy z dostaniem w wersji hd. jedyny producent polosi 10/23 hd juz nie istnieje (mde). teraz ogolnie dostepne na rynku usa i uk sa 24 tyl i przod 24/32. nie wiem jak w australii ale pewnie gorzej..... generalnie nie wiem czy uda cie sie skompletowac wszystko w tej starej wersji, ale szukaj, moze ja sie myle
ale mysle ze da sie to wszystko pzrzebudowac na 24.... i wyjdzie taniej, choc ze slabszymi przegubami....

ale mysle ze da sie to wszystko pzrzebudowac na 24.... i wyjdzie taniej, choc ze slabszymi przegubami....
Mistrzow uprasza sie o spokoj
- Broncosaurus
- Broncosaurus
no tak ale w inglandzie jest jeszcze pare fim co maja zapasy sprzed lat, a przy kursie spadającym 4,2987654321 i mniej, bedzie ok, pozdrotybero pisze:jesli nic nie bylo zmianiane to z tylu masz 10, a z przodu 10/23 (stary typ). blokady beda pasowac arb na 10 frezow, ale z przednimi polosiami mozesz miec problemy z dostaniem w wersji hd. jedyny producent polosi 10/23 hd juz nie istnieje (mde). teraz ogolnie dostepne na rynku usa i uk sa 24 tyl i przod 24/32. nie wiem jak w australii ale pewnie gorzej..... generalnie nie wiem czy uda cie sie skompletowac wszystko w tej starej wersji, ale szukaj, moze ja sie myle![]()
DISCO 300