Ostrów Mazowiecka - warsztat i handlarze
Moderator: Jerry
- Czosnek niedźwiedzi
Ostrów Mazowiecka - warsztat i handlarze
Uszanowanie,
ładne tam sprzedają autka, przynajmniej na zdjęciach, choć wypucowane okrutnie (i te śliczne, nowe mieszki). Nastawiłem się na wyłożenie kasy na remont auta, grunt żeby nie paść na wstępie ofiarą złego kungfu i nie kupić fury kradzionej/walonej/utopionej.
Przymierzam się pojechać, obejrzeć i ew. zaprowadzić tamże do sprawdzenia w Auto Chrupek Serwis (mają błogosławieństwo Land Serwisu). I tu mam pytanie - czy goście sprzedający Landki w Ostrowi to może goście z Auto Chrupka? Bo wtedy sprawdzanie u nich fury mija się z celem. Może ktoś już miał jakieś doświadczenia ze sprzedawcami z Ostrowi?
Pozdrowienia
ładne tam sprzedają autka, przynajmniej na zdjęciach, choć wypucowane okrutnie (i te śliczne, nowe mieszki). Nastawiłem się na wyłożenie kasy na remont auta, grunt żeby nie paść na wstępie ofiarą złego kungfu i nie kupić fury kradzionej/walonej/utopionej.
Przymierzam się pojechać, obejrzeć i ew. zaprowadzić tamże do sprawdzenia w Auto Chrupek Serwis (mają błogosławieństwo Land Serwisu). I tu mam pytanie - czy goście sprzedający Landki w Ostrowi to może goście z Auto Chrupka? Bo wtedy sprawdzanie u nich fury mija się z celem. Może ktoś już miał jakieś doświadczenia ze sprzedawcami z Ostrowi?
Pozdrowienia
- Czosnek niedźwiedzi
SERIA II 1958 się robi: http://derecz.fotosik.pl/
Jarek, ty jesteś ten w bluzeczce w paski z nożyczkami ? ... wybierasz się teraz na jakiś zlot czy cóś

Jarek, ty jesteś ten w bluzeczce w paski z nożyczkami ? ... wybierasz się teraz na jakiś zlot czy cóś

Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
no, i cycki mi urosłydarkman pisze:SERIA II 1958 się robi: http://derecz.fotosik.pl/
Jarek, ty jesteś ten w bluzeczce w paski z nożyczkami ? ... wybierasz się teraz na jakiś zlot czy cóś![]()
zlot? jaki zlot?

Re: Ostrów Mazowiecka - warsztat i handlarze
A może by ktos pomógł koledze? Czy jak nie znalazł chłopak/chyba?Czosnek niedźwiedzi pisze:Uszanowanie,
Pozdrowienia

Zdaje mi sie że ktoś tu kupował samochód w tych rejonach, może by coś zeznał??
r
PS A Jarkowa seria piękna jest, tylko przydałby się jej makijaż bo strasznie zmarszczki widać;)
ex RRC '94 300tdi
miała szpachel (miejscami ponad 1,5 cm), ale zdecydowaliśmy, że lepiej będzie bezrorvik pisze:
PS A Jarkowa seria piękna jest, tylko przydałby się jej makijaż bo strasznie zmarszczki widać;)
-
-
- Kontaktowanie:
W Ostrowii jest dwóch handlarzy. Jeden związany z Chrupkiem, drugi nie.
Nie pamiętam jak ma na imie ten niezwiązany. cechą charakterystyczną była lekka wada wymowy (leciuteńkie seplenienie). sam sprowadza i sprzedaje...
jedno auto od niego pomogłem kupować koledze. Zadowolenie pełne
i auto zgodne w każdym szczególe z rozmową tel i opisem.
Nie pamiętam jak ma na imie ten niezwiązany. cechą charakterystyczną była lekka wada wymowy (leciuteńkie seplenienie). sam sprowadza i sprzedaje...
jedno auto od niego pomogłem kupować koledze. Zadowolenie pełne

Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

miała szpachel (miejscami ponad 1,5 cm), ale zdecydowaliśmy, że lepiej będzie bez[/quote]
Zwycięstwo natury nad kulturą??
r
Zwycięstwo natury nad kulturą??

r
ex RRC '94 300tdi
Zwycięstwo natury nad kulturą??rorvik pisze:miała szpachel (miejscami ponad 1,5 cm), ale zdecydowaliśmy, że lepiej będzie bez

r[/quote]
sam oceń
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a1c ... c3acf.html

Land Rover made by craftsmen-driven by psychos 
always look on the bright side of life

always look on the bright side of life