przegladajac dzisiaj alledrogo wymiękłem po całości jak wpadłem na wyprawową Toyotę - http://moto.allegro.pl/item390017447_la ... zdjec.html
Wiem, że to Toyka a nie Landek alle tutaj będzie zabawniej

KArolek
Moderator: Jerry
Damian pisze: a estetyka...classic Reweda stylez całym szacunkiem do jego osiągnięć podróżniczych
szacun mniej więcej taki, jak dla pana co przez 10 lat z zapałek zbudował naturalnych rozmiarów konia trojańskiegoDrako pisze: ale tak na serio to wielki szacun za wlozona prace ( pewnie maja jakas firme ze szwaczkami) i swoj pomysl na wyprawowke. A ze mam inne podejscie do tematu to inna sprawa
...skończył budować, pozapinał wszystkie rzepki, zameczki, guziczki, magnesiki, stanął obok "dzieła", i pomyślał "chyba mnie popier******ło, i co ja z tym teraz zrobie??"Misiek Cypr pisze:Dalej uwazam, ze gosciu przeczytal to forum od deski do deski.
Szacun za samozaparcie i za zasobnosc portfela.
no ale właśnie po to ma pokrowce na wszystkoTraf02EK pisze:wogóle pokrowce na wszystko co tylko możliwe - jak tu w takie cudo wsiasc w uboconych ciuchach - normalnie żal by serce sciskał
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość