Ciekawy fant do defa
Moderator: Jerry
- carlos 110
-
Ciekawy fant do defa
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... :IT&ih=005
Testował ktoś to ustrojstwo? czy to nie brzęczy, nie dzwoni ,nie urywa się od nadmiaru paszy i napitków?
Moim skromnym zdaniem fajna przydatna sprawa, a przy obecnym kursie ojro , chyba niedroga.
Testował ktoś to ustrojstwo? czy to nie brzęczy, nie dzwoni ,nie urywa się od nadmiaru paszy i napitków?
Moim skromnym zdaniem fajna przydatna sprawa, a przy obecnym kursie ojro , chyba niedroga.
Military OneTen
- Misiek Cypr
-
- Misiek Cypr
-
- carlos 110
-
chodziło ci o parówkowych skrytożerców, przekręcaczududek pisze:Skrytym parówkożercom mówimy stanowcze NIE!
A pamiętasz ciągle podskakujące stoliki turystyczne w rumunii, na wycieczkę objazdową jest to fajny fant, przecież nie trzeba go chyba wozić cały czas na aucie. Nie wiem skąd się bierze to sceptyczne nastawienie
Military OneTen
Już sie poprawiłem. Po to zostawiłeś szyby, żeby je znowu zasłaniać. A poza tym stolik ma to do siebie, że od razu przygotowujesz korytko a jednocześnie robi sie impra. Przynajmniej na siedząco a nie jak kołek stoisz i przyrządzasz strawę. To ładne wyglada na Landzie , na zdjęciu ale na ch.. Ci to potrzebne. Land zawsze musi stać na równym a sam sobie przypomnij ile % było takich noclegów?
AMG M35A2C 2 1/2 TON
AMG M151A2 MUTT 1/4 Ton
M416
XJ 4.0
AMG M151A2 MUTT 1/4 Ton
M416
XJ 4.0
- Misiek Cypr
-
dudek pisze:Ty się w łeb walnij! Miałeś zajebistą militarną 110-tkę to ja skundliłeś na cywila. A teraz to jeszcze obwoźną garkuchnię z niej zrobisz. Żenua

co do zaś stoliczka... jak dla mnie zbędny gadżet za który trzeba jeszcze wybulić

Posiłki przyrządza się na masce i błotnikach, a spożywa siedząc na zderzaku

Land Rover made by craftsmen-driven by psychos 
always look on the bright side of life

always look on the bright side of life

-
- jestem tu nowy...
Re: Ciekawy fant do defa
Witam,carlos 110 pisze:http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... :IT&ih=005
to mój pierwszy post, więc wypadałoby się przedstawić, ale po pierwsze to chyba nie w tym miejscu, a po drugie chciałem szybko działać, żeby kolega głupstwa nie popełnił. Aukcja dotyczy mianowicie SAMEGO wysięgnika, a nie widocznego na zdjęciu zestawu! Pierwsze zdanie z opisu mówi mniej więcej "Uniwersalne ramię nośne. Idealne uzupełnienie do platformy roboczej". Tak więc 119 ojro + wysyłka za 3 ceowniki z aluminium to nawet przy dzisiejszym kursie nie jest hit

Pozdrawiam,
terraplane
- carlos 110
-
terraplane pisze:Witam,carlos 110 pisze:http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... :IT&ih=005
to mój pierwszy post, więc wypadałoby się przedstawić, ale po pierwsze to chyba nie w tym miejscu, a po drugie chciałem szybko działać, żeby kolega głupstwa nie popełnił. Aukcja dotyczy mianowicie SAMEGO wysięgnika, a nie widocznego na zdjęciu zestawu! Pierwsze zdanie z opisu mówi mniej więcej "Uniwersalne ramię nośne. Idealne uzupełnienie do platformy roboczej". Tak więc 119 ojro + wysyłka za 3 ceowniki z aluminium to nawet przy dzisiejszym kursie nie jest hit![]()
Pozdrawiam,
terraplane
Dzięki, Tak też po cichu podejrzewałem, mój niemiecki jest tylko odrobinę lepszy od mojego japońskiego...
Ostatnio zmieniony pn lip 21, 2008 8:10 pm przez carlos 110, łącznie zmieniany 1 raz.
Military OneTen
- carlos 110
-
- carlos 110
-
Wcale jej nie skundliłem, tylko przedałem, bo kupiłem NOWĄ 110 która nie zawiera tlenków zelaza i aluminium, z ramą nieznającą pojęcia palnika i mechanizmami z przebiegiem 18000km!! ciekawe czy ty byś nie skorzystał z takiej możliwości... nie muszę chyba dodawać że nie musiałem dokładać złotówki... a wręcz przeciwnie...dudek pisze:Ty się w łeb walnij! Miałeś zajebistą militarną 110-tkę to ja skundliłeś na cywila. A teraz to jeszcze obwoźną garkuchnię z niej zrobisz. Żenua
Military OneTen
a myślałem że to o tą laskę chodziterraplane pisze:Witam,carlos 110 pisze:http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... :IT&ih=005
to mój pierwszy post, więc wypadałoby się przedstawić, ale po pierwsze to chyba nie w tym miejscu, a po drugie chciałem szybko działać, żeby kolega głupstwa nie popełnił. Aukcja dotyczy mianowicie SAMEGO wysięgnika, a nie widocznego na zdjęciu zestawu! Pierwsze zdanie z opisu mówi mniej więcej "Uniwersalne ramię nośne. Idealne uzupełnienie do platformy roboczej". Tak więc 119 ojro + wysyłka za 3 ceowniki z aluminium to nawet przy dzisiejszym kursie nie jest hit![]()
Pozdrawiam,
terraplane

witaj! ale właściewie to kto bogatemu zabroni ?terraplane pisze:Witam,carlos 110 pisze:http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... :IT&ih=005
Pozdrawiam,
terraplane

Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
- cichy_SIII_109_SW
-
Wszystko fajnie, ale czy warto gotować posiłki nad wlewem do paliwa ?carlos 110 pisze:http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... :IT&ih=005
(...)

Seria III'75 109 SW - samodzielny zestaw do majsterkowania 
"Stado Baranów"

"Stado Baranów"
- Samurai
-
- Kontaktowanie:
No pewnie że warto, odkręcasz wlew i masz pod ręką palnik do podgrzewania potrawcichy_SIII_109_SW pisze: Wszystko fajnie, ale czy warto gotować posiłki nad wlewem do paliwa ?

- Antek
- Kontaktowanie:
Daje to 100% gwarancję przygotowania baaardzo gorących posiłkówSamurai pisze:No pewnie że warto, odkręcasz wlew i masz pod ręką palnik do podgrzewania potrawcichy_SIII_109_SW pisze: Wszystko fajnie, ale czy warto gotować posiłki nad wlewem do paliwa ?![]()

DEF 300 Tdi