JAK SZYBKO I KOMFORTOWO ?
Moderator: Jerry
JAK SZYBKO I KOMFORTOWO ?
WITAJCIE
MM PARE PYTAŃ I PROSZĘ NIE PISZCIE ŻEBY SZUKAĆ W ARCHIWUM...
JESTEM ZMUSZONY KUPIĆ JAKĄŚ TERENÓWKE PONĘWAŻ PRACUJE W TERENIE I MIEJSCA DO KTÓRYCH MUSZĘ CZASAMI DOJECHAĆ PRZERAŻAJĄ MOJĄ ALHAMBRĘ, POZA TYM CORAZ CZĘŚCIEJ MUSI CIĄGAĆ PRZYCZEPKĘ
I TERAZ PYTANIE JAK SZYBKO DA SIĘ TYM JEŻDZIĆ PO ASFALCIE JEŚLI SEAT MA 110 KM I NIE SCHODZI MI Z LICZNIKA 140 TO CZY PRZY MINIMALNYM SILNIKU 115 KM. W DISCO( BO NIE WIEM ILE BeDE MIAŁ PIENIĘDZY NA AUTO )TEŻ TAK DA RADE? BRAT MÓJ MA MAWERICA I JEST TO TACZKA JAK CHOLERA A DISCO MA PRZECIEŻ STAŁY NA 4 I SŁYSZAŁEM ŻE DISCO JEST BARDZIEJ KOMFORTOWY.
KOLEJNE PYTANIE CZYM RÓŻNI SIĘ 200 OD 300?
NIE DENERWÓJCIE SIĘ JEŚLI MOJE PYTANIA SĄ GŁUPIE ALE NIE MIAŁEM NIGDY TERENÓWKI A TU GDZIE MIESZKAM NIKT NIE MA TAKIEGO SPRZĘTU
MM PARE PYTAŃ I PROSZĘ NIE PISZCIE ŻEBY SZUKAĆ W ARCHIWUM...
JESTEM ZMUSZONY KUPIĆ JAKĄŚ TERENÓWKE PONĘWAŻ PRACUJE W TERENIE I MIEJSCA DO KTÓRYCH MUSZĘ CZASAMI DOJECHAĆ PRZERAŻAJĄ MOJĄ ALHAMBRĘ, POZA TYM CORAZ CZĘŚCIEJ MUSI CIĄGAĆ PRZYCZEPKĘ
I TERAZ PYTANIE JAK SZYBKO DA SIĘ TYM JEŻDZIĆ PO ASFALCIE JEŚLI SEAT MA 110 KM I NIE SCHODZI MI Z LICZNIKA 140 TO CZY PRZY MINIMALNYM SILNIKU 115 KM. W DISCO( BO NIE WIEM ILE BeDE MIAŁ PIENIĘDZY NA AUTO )TEŻ TAK DA RADE? BRAT MÓJ MA MAWERICA I JEST TO TACZKA JAK CHOLERA A DISCO MA PRZECIEŻ STAŁY NA 4 I SŁYSZAŁEM ŻE DISCO JEST BARDZIEJ KOMFORTOWY.
KOLEJNE PYTANIE CZYM RÓŻNI SIĘ 200 OD 300?
NIE DENERWÓJCIE SIĘ JEŚLI MOJE PYTANIA SĄ GŁUPIE ALE NIE MIAŁEM NIGDY TERENÓWKI A TU GDZIE MIESZKAM NIKT NIE MA TAKIEGO SPRZĘTU
Re: JAK SZYBKO I KOMFORTOWO ?
NO JEŻELI SEAT MA 110 KM A DISCO 113 KMNOWY1 pisze:JAK SZYBKO DA SIĘ TYM JEŻDZIĆ PO ASFALCIE JEŚLI SEAT MA 110 KM I NIE SCHODZI MI Z LICZNIKA 140
I SEAT JEDZIE 140 TO DISCO PEWNIE ZE 150 DA RADĘ

LR Rendzi stajla 

- Misiek Cypr
-
W polsce nie ma drogi, gdzie wolno jezdzic 140km/h, a do Ciebie najblizsza droga, gdzie mozna powyzej 90 jezdzic, to jakies 200km masz.
Terenowka nie da sie jezdzic 140km/h bo przewaznie taka jest jej maksymalna predkosc. Jesli nawet na drogach kolo Orzysza taka predkosc uzyskasz, to wyladujesz na polu lub w lesie i to na dachu.
Disco 200 i 300 nie maja 113 koni, taka moc posiada Td5 w Disco II bodajrze.
Disco jest wygodniejsze od Mavericka, ale nie jest od niego szybsze. Na pewno mniej pali.
Jak kupisz terenowke, nauczysz sie jezdzic zgodnie z przepisami
Terenowka nie da sie jezdzic 140km/h bo przewaznie taka jest jej maksymalna predkosc. Jesli nawet na drogach kolo Orzysza taka predkosc uzyskasz, to wyladujesz na polu lub w lesie i to na dachu.
Disco 200 i 300 nie maja 113 koni, taka moc posiada Td5 w Disco II bodajrze.
Disco jest wygodniejsze od Mavericka, ale nie jest od niego szybsze. Na pewno mniej pali.
Jak kupisz terenowke, nauczysz sie jezdzic zgodnie z przepisami

Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
- Samurai
-
- Kontaktowanie:
Re: JAK SZYBKO I KOMFORTOWO ?
To ty się lepiej publicznie nie przyznawaj do tego bo to niezgodne z prawem jest a wielki brat patrzyNOWY1 pisze:SEAT MA 110 KM I NIE SCHODZI MI Z LICZNIKA 140

200 i 300 po 111 w manualu, ok 120 w automacie
Td5 w disco 136, w defie 120parę
Wygrałem coś??
A ten orzysz to czuję jakaś marna prowokacja
Td5 w disco 136, w defie 120parę

Wygrałem coś??
A ten orzysz to czuję jakaś marna prowokacja

Ostatnio zmieniony czw lip 31, 2008 8:19 am przez standerus, łącznie zmieniany 1 raz.
Od kiedy biorę prozac świat jest piękny
'94 Defender 90SW 300tdi, dużo do zrobienia
'94 Defender 90SW 300tdi, dużo do zrobienia