Normalnie krew nie zalewa

Moderator: Jerry
Ptak pisze:Zakupiłem sobie rurę wydechową do Staruszka znaczy mojego SIII i !@#$%^& nie pasuje. A numer katalogowy ten sam wszystko zgodne z katalogiem, a powyginana w inną stronę i krótsza.
Normalnie krew nie zalewa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pewnie se numer katalogowy zle ustaliłeśPtak pisze:Zakupiłem sobie rurę wydechową do Staruszka znaczy mojego SIII i !@#$%^& nie pasuje. A numer katalogowy ten sam wszystko zgodne z katalogiem, a powyginana w inną stronę i krótsza.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No właśnie nie bo nauczony doświadczeniami z britshit i zawieszeniem a konkretnie strzemionami sprawdziłem po dziesięć razy wszystko się zgadzaczesław&jarząbek pisze:pewnie se numer katalogowy zle ustaliłeśPtak pisze:Zakupiłem sobie rurę wydechową do Staruszka znaczy mojego SIII i !@#$%^& nie pasuje. A numer katalogowy ten sam wszystko zgodne z katalogiem, a powyginana w inną stronę i krótsza.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wąż pisze:U mnie stary wydech nie pasuje do nowego silnika, jutro jadę na złom po brakujące 12 cm
potem diax, wiertarka, migomat i gotowe
dzizas chłopie....Wąż pisze:w ataku wkurwu diaxem środkowy wieszak wyciąłem i gdzieś ciepnąłem...
Krew mnie zalewa bo wydałem kasę i kupiłem jakieś badziewie.Wąż pisze:to pojęcie "krew mnie zalewa" w twoim wypadku jest niepełnePtak pisze:No mam
A co
Na glebie by wyjąć pierwszą sekcję wydechu muszę koło lewarować, bo inaczej nie wyjdzie, to dopiero jest wkurzające
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości