Wiskoza P38
Moderator: Jerry
- hpx4000
-
- Kontaktowanie:
Wiskoza P38
Czy bardziej opłaca się trzymać wiskozę (słaba do wjeżdżania w wodę) czy może zdjąć wiskoza i mieć dwa elektryki? Jeden startuje razem z samochodem (ale możemy go ze środka wyłączyć) i drugi uruchamiany tylko z wnętrza.
Range Rover V8 Outsourcing IT
Re: Wiskoza P38
a moze w przewod wstawic wlacznik wentylatora i zeby sie wlaczal kiedy trzeba a nie robil caly czashpx4000 pisze:Czy bardziej opłaca się trzymać wiskozę (słaba do wjeżdżania w wodę) czy może zdjąć wiskoza i mieć dwa elektryki? Jeden startuje razem z samochodem (ale możemy go ze środka wyłączyć) i drugi uruchamiany tylko z wnętrza.

Życie trzeba przeżyć tak, by wstyd było opowiadać, a przyjemnie wspominać..
- hpx4000
-
- Kontaktowanie:
Drugi wentylator można by podłączyć tak aby się włączył sam kiedy zapali się lampka informująca o za wysokiej temperaturze (choć to może być za późno aby zbić temperaturę) Nie wiem jak można by podłączyć pierwszy aby nie startował od razu tylko w momencie kiedy będzie potrzebny.
- hpx4000
-
- Kontaktowanie:
Czy Ty zawsze musisz obalać moje teorie/pomysły? Ze snorkel’em mi idzie jak krew z nosa i szukam innego zajęcia… 

Re: Wiskoza P38
ciekawa teoria z ta wiskoza...hpx4000 pisze:Czy bardziej opłaca się trzymać wiskozę (słaba do wjeżdżania w wodę) czy może zdjąć wiskoza i mieć dwa elektryki? Jeden startuje razem z samochodem (ale możemy go ze środka wyłączyć) i drugi uruchamiany tylko z wnętrza.
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- hpx4000
-
- Kontaktowanie:
Ten który mam teraz zastąpił tego który się połamał w Kuklówce. Był wyjęty z 4.6 (rocznik chyba 99) Nie wiem czy jest oryginalny ale mój poprzedni wyglądał inaczej.
Nie wygląda tak: http://www.moto.allegro.pl/item44754945 ... skoza.html i nie był taki tani
Nie wygląda tak: http://www.moto.allegro.pl/item44754945 ... skoza.html i nie był taki tani