sam ze sobą bede gadał...o...
żeby nie było, że tylko marudzę i nic konstruktywnego nie wnoszę to podaję kilka propozycji tematów do dyskusji...
- dlaczego w piśmie wyprawy4x4 nie wiedzą że półoś nazywa się półoś tylko "wałek napędowy wychodzący z dyferencjału"?
- dlaczego w piśmie wyprawy4x4 nie wiedzą że wiedzą że pomp wody w silnikach tdi nie regeneruje się?
- dlaczego w piśmie wyprawy4x4 moment obrotowy silnika tdv6 wyrażony jest taką oto liczbą: "???" ? i co to za jednostka, oraz w jakim układzie miar?
- co to jest "dolny szef wszystkich drzwi" ?
- dlaczego w piśmie wyprawy4x4 każą wyjmować świece żarowe z silnika tdi podczas kupowania auta? a ja sobie nie życzę żeby mi jakiś matoł co szuka ideału w kwocie 10k fundował zrzut głowicy...
- dlaczego w tym samym piśmie nie wiedzą że układ kierowniczy nie nazywa się "układ sterowania" ?
- dlaczego w tym samym piśmie nie wiedzą że obudowa zwrotnicy zwana kulą, zwrotnica i cv-joint zwany przegubem nie nazywa się "przegub kulowy" ani "pojemnik kulisty" ? piorun karwa może być kulisty...

- dlaczego...już wiecie gdzie...nie wiedzą, że zabierak to zabierak, a nie "zewnętrzny wałek połączony z piastą"? moja siostra ma psa na którego mówię wałek...

- dlaczego...w tym ciągle piśmie..."wały Kardana łączą przedni i tylny most"...w sensie z czym łączą? przedni z tylnym bezpośrednio?
- gdzie jest "manetka gazu na pompie wtryskowej"?
można też rozpisać konkurs kto znajdzie najwięcej takich bredów na kartce formatu a4 w dowolnie wybranym "czasopiśmie pozycjonowanym w segmencie premium"
no.
-