To nie jest Ogłoszenie

Może Ktoś z Was posiada nie potrzebna kratkę bagażnika ta za fotelami do disco 2

Może wala mu się po garażu zbędna

I chciałby zamienić się za Piwo, Wino bądź pieniążki
Na allegro nie ma

Moderator: Jerry
jak chcesz sie z nią rozstać to wchodzę w tematWołek pisze:Mam do jedynki...
ja też mam oryginalną LR z mocowaniami i chętnie zamienię za siedzenie kierowcy do defaczesław&jarząbek pisze:jak chcesz sie z nią rozstać to wchodzę w tematWołek pisze:Mam do jedynki...
+faktura z zakładu z uprawnieniami do takich przeróbekWiechu pisze:te, czujne mądrale...
![]()
a jak się przywraca/zmienia homologację z osobowego na ciężarowy?
Wystarczy, że kratę wrzucę i wio do diagnosty ?
czesław&jarząbek pisze:jak chcesz sie z nią rozstać to wchodzę w tematWołek pisze:Mam do jedynki...
czesław&jarząbek pisze:na handel...deklu
rozumiem,przepraszam chcialem tylko pomocczesław&jarząbek pisze:dam se rade...deklu
Rili?...czesław&jarząbek pisze:jak chcesz sie z nią rozstać to wchodzę w tematWołek pisze:Mam do jedynki...
Z dzidzią czy z Dzidkiem?czesław&jarząbek pisze:olo...kolor jakby twój
bierz razem z dzidzią
Póki co, to jestem z nią emocjonalnie związany i mamy wspólne plany na przyszłośćczesław&jarząbek pisze:jak chcesz sie z nią rozstać to wchodzę w tematWołek pisze:Mam do jedynki...
Tą którą najprawdopodobnie będzie miał C&Jpezet pisze:A tak poza tem, jak Czesław będziesz dysponował kratką na handel, to rad bym ją naocznie ujrzeć, gdyż albowiem ta, co ją posiadam, motana była dzień przed wyjazdem jako totalna prowizorka - i już 1,5 roku tak jeździ
A ciekaw jestem... jak się ją fachowo do budy mocuje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość