Po zakończeniu akcji, jak już towarzystwo odjechało moim samurajkiem na BFG WINTER SLALOM na samym tyle jeździłem tam wte i we wte be problemu. Frelka miała dobre zimówki, kierownik wyglądał na trzeźwego, zatem gdzie jest haczyk?

Moderator: Jerry
jarekstryszawa pisze:
Po zakończeniu akcji, jak już towarzystwo odjechało moim samurajkiem na BFG WINTER SLALOM na samym tyle
Bankowo....N2O pisze:też tak myślę że bebechy zdjęte
Spryciak jesteś- oczywiście miałem na myśli "swoim". Na taką zamianę to bym raczej nie poszedłLR_Olek pisze:jarekstryszawa pisze:
Po zakończeniu akcji, jak już towarzystwo odjechało moim samurajkiem na BFG WINTER SLALOM na samym tyle
oddales im samochod za tego frelka?
A z żaglem na dachu prawie nic....czesław&jarząbek pisze:bo mniej pali
ale volva i dżipyklucz13 pisze:Nagminnie z jueseju ludzie targają syfy na dwie szpulki pędzone bo wachy szkoda![]()
Galik pisze:heh \wczoraj brat do mnie dzwonił - też wyciągał ze śniegu frelka swoim pipem - to dopiero obciach
dobrze, że przy wyciąganiu w pipie koło nie odjechało
LR_Olek pisze:Galik pisze:heh \wczoraj brat do mnie dzwonił - też wyciągał ze śniegu frelka swoim pipem - to dopiero obciach
dobrze ze frelek to nie land rover
andrzej:) pisze:LR_Olek pisze:Galik pisze:heh \wczoraj brat do mnie dzwonił - też wyciągał ze śniegu frelka swoim pipem - to dopiero obciach
dobrze ze frelek to nie land rover
no firma jakby podobna jednak
kiedyś sprawa była prosta, sprzęgiełka się zakładało i na samym tyle jeździło, oczysiście mam na myśli dawne LR... z przed epoki rodzinnego, stałonapędowego Discomaristez pisze:kiedys nabyłem 300tdi z zdjetym przednim wałem i zblokowanym centralnym. też niby z oszczedności zdjęte. czemu penis taki terenówke kupuje?
dales sie wydymac czy celowo kupiles ?maristez pisze:kiedys nabyłem 300tdi z zdjetym przednim wałem i zblokowanym centralnym.
Pewnie się zwyczajnie - nie znaLR_Olek pisze:dales sie wydymac czy celowo kupiles ?maristez pisze:kiedys nabyłem 300tdi z zdjetym przednim wałem i zblokowanym centralnym.
teraz sie juz zna, kiedys sie nie znal...pezet pisze:Pewnie się zwyczajnie - nie znaLR_Olek pisze:dales sie wydymac czy celowo kupiles ?maristez pisze:kiedys nabyłem 300tdi z zdjetym przednim wałem i zblokowanym centralnym.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości