http://uk.youtube.com/watch?v=qnneFHKzY ... annel_page
Moderator: Jerry
Igor909 pisze: Ten silnik fabrycznie podobno wkładali
Jakaś seria wyszła z tymi motorami
Przecie pytam ....LR_Olek pisze: ta...i wtedy sie obudziles
Igor909 pisze:Przecie pytam ....LR_Olek pisze: ta...i wtedy sie obudziles![]()
Odmieńcu Ty jeden
Igor909 pisze: Ten silnik fabrycznie podobno wkładali
ten motur za znanego mi właściciela który nomen omen nie miał nigdy prawka był bodaj dwa razy zakatowanyIgor909 pisze:Chcieliśmy go kupić
Tylko przestraszyliśmy się trochę dostępności części
Był praktycznie nowy
Ten silnik fabrycznie podobno wkładali
Ja też wiem. Kiedy był jeszcze coś wart, to stał czasem u Ciebie na Waszyngtona. Potem za długi poszedł w ręce pewnego kolegi, który teraz hoduje na tym szrocie rzeżuchę. W auto poszło podobno prawie kupa kasy, teraz jest taki zaropiały i wciąż bez trakcji i papierów, że jego wartość oceniam na 20k. nawet dawno temu złożyłem odpowiednią propozycję ale po pewnym czasie to się tego wstydzęGAZFAN pisze:to był biały defa z V8 Hemi... wiem gdzie jest do dzis plot pod ktorym to auto stoi i cena od 2001 jakzem go pierwszy raz zobaczyl to sie nie zmieniła. i pozycja przy płocie tez nie
Manual sucks!!!czesław&jarząbek pisze:manual zamula
Nie trzeba szukać.Namdan pisze: <ciach a po ciachu>
A tak btw to w Lublinie był gość, co zaczął restaurować 110kę ale nie skończył. Chciał to sprzedać bez skrzyni i reduktora ale z motorem. Papiery są, rama i buda ok. cena bodaj 12 czy 14k. Do tego jeszcze skrzynia i reduktor (mam w garażu) i jazda. Jakby ktoś reflektował to znajdę nr. telefona.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość