dokąd zmierzają kabelki
Moderator: Jerry
dokąd zmierzają kabelki
No właśnie... dokąd zmierzają kabelki oryginalnej instalacji tylnych głośników w D300 ? Pewnie gdzieś do tyłu...tylko gdzie dokładniej ?
"brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś...."
Re: dokąd zmierzają kabelki
u mnie sie konczyly na tych tylnych szerokich słupkach.
masz tam [przynajmniej w lornecie] dwa mniejsze demontowalne elementy tapicerki [tak na wysokosci szyby]
masz tam [przynajmniej w lornecie] dwa mniejsze demontowalne elementy tapicerki [tak na wysokosci szyby]
Landrąver Discovęry 200tdi
-
-
i jak je zdemontujesz to zobaczysz na odwrocie eleganckie kółka , które odwzorowują położenie i rozmiar głośników - rżnąć , montować, qrwić ile wlezie bo jakości i basów i tak nie przybyło (tyle co byś oczekiwał)Roch pisze:u mnie sie konczyly na tych tylnych szerokich słupkach.
ja to u siebie wykonałem ale spikery dałem trochu większe chyba 165 - taki max co by nie zaburzył ładu wewnętrznego, i tak jak napisałem efekt nie taki jak oczekiwałem (może oczekiwania wybujałe?)
no one zmierzaja tam gdzie powinienes miec tylne glosniki czyli do tylnych slupkowbredfan pisze:No właśnie... dokąd zmierzają kabelki oryginalnej instalacji tylnych głośników w D300 ? Pewnie gdzieś do tyłu...tylko gdzie dokładniej ?