dokąd zmierzają kabelki

wszystkie serie i modele...

Moderator: Jerry

Awatar użytkownika
bredfan

dokąd zmierzają kabelki

Post autor: bredfan » czw sty 15, 2009 10:53 am

No właśnie... dokąd zmierzają kabelki oryginalnej instalacji tylnych głośników w D300 ? Pewnie gdzieś do tyłu...tylko gdzie dokładniej ?
"brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś...."

Awatar użytkownika
Roch

Re: dokąd zmierzają kabelki

Post autor: Roch » czw sty 15, 2009 11:03 am

u mnie sie konczyly na tych tylnych szerokich słupkach.
masz tam [przynajmniej w lornecie] dwa mniejsze demontowalne elementy tapicerki [tak na wysokosci szyby]
Landrąver Discovęry 200tdi

Jefersson 00

Post autor: Jefersson 00 » czw sty 15, 2009 12:48 pm

Roch pisze:u mnie sie konczyly na tych tylnych szerokich słupkach.
masz tam [przynajmniej w lornecie] dwa mniejsze demontowalne elementy tapicerki [tak na wysokosci szyby]
i jak je zdemontujesz to zobaczysz na odwrocie eleganckie kółka , które odwzorowują położenie i rozmiar głośników - rżnąć , montować, qrwić ile wlezie bo jakości i basów i tak nie przybyło (tyle co byś oczekiwał)
ja to u siebie wykonałem ale spikery dałem trochu większe chyba 165 - taki max co by nie zaburzył ładu wewnętrznego, i tak jak napisałem efekt nie taki jak oczekiwałem (może oczekiwania wybujałe?)

Awatar użytkownika
LR_Olek

Kontaktowanie:

Post autor: LR_Olek » czw sty 15, 2009 8:33 pm

bredfan pisze:No właśnie... dokąd zmierzają kabelki oryginalnej instalacji tylnych głośników w D300 ? Pewnie gdzieś do tyłu...tylko gdzie dokładniej ?
no one zmierzaja tam gdzie powinienes miec tylne glosniki czyli do tylnych slupkow

ODPOWIEDZ

Wróć do „Land Rover, Range Rover”