Dźwięk tych wibracji przypomina „furkotanie”. Z wnętrza samochodu nie mogę stwierdzić gdzie powstają te wibracje.
Może ktoś z Was, spotkał się z podobnym problemem? Może macie jakieś sugestie?
Ostatnio ktoś, coś o niezawodności RR pisał

Moderator: Jerry
co to znaczy???Flytier pisze: po konwersji na B&W.
Laik laikowi - do tej pory mówili mi zeby robić to tak - postawić auto na równym i na luzie, zaciągnąć ręczny, wejść pod auto i szarpać - jeśli na końcówkach wału masz jakiś większy luz to krzyzak jest padniety. Ja miałem podobne objawy, ale jak sprawdzałem auto stało na lekko pochyłym i zostawiłem je na biegu, wiec wał ani drgnął od naprężenia, ale po powtórnej próbie bez biegu był luz i w czasie wymiany był mocno wyrąbany.Flytier pisze:Wiem, że na oko to chłop, ale …na oko są oki. Jak można sprawdzić czy tak jest faktycznie, oprócz wymiany na nowe. Sorry za pytanie laika
.
Pewnie paleta koloru zieleninowicjusz127 pisze:tak? ciekawy przekład na polski.a twoim zdaniem British Racing Green to jaki jest?
czyli cofam to co pisałem o kolorzeFlytier pisze:Oxford Blue Micatallic, Dark Granite Cloth, znaczy się, po polskiemu ciemno-niebieski metalik.
to tyczy tapicerkiFlytier pisze: Dark Granite Cloth .
No to tego akurat nie zjarzyłemnowicjusz127 pisze:to tyczy tapicerkiFlytier pisze: Dark Granite Cloth .
Flytier pisze:No to tego akurat nie zjarzyłemnowicjusz127 pisze:to tyczy tapicerkiFlytier pisze: Dark Granite Cloth ..
wejsc pod samochod i na nie spogladnosc, dotknac, poszarpac...Flytier pisze:Wiem, że na oko to chłop, ale …na oko są oki. Jak można sprawdzić czy tak jest faktycznie, oprócz wymiany na nowe. Sorry za pytanie laika
.
No pewnie, że sam. Przeca cudzych bym nie wystawiłpiotr borowiec pisze:No muchy bracie fajniasteI sam je naprawde kręcisz?
Odkryłem wędkarstwo muchowe rok temu, to bardzo miły relaks, a chaczyki masz z zadzirami czy bez?
gdybys niezauwazyl jest to forum 4x4 a nie wedkarskiepiotr borowiec pisze:kurcze a gdzie jest ten link do twoich muchktoś go wycharatał czy co? O co chodzi?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość