Wlasciciel, rodowity Anglik, przestal bronic honoru marki. Sam te spreje wymyslil.

Moderator: Jerry
Trochę przegiołeśnowicjusz127 pisze:.miesiac temu zeszli z bambusa i teraz sie nazywaja mechanikami
I więcej nie trzeba by naprawiać to cudo XX wiecznej technikinowicjusz127 pisze:to staruszek jest.95 rok.co sie stało?popatrz kto go naprawia.miesiac temu zeszli z bambusa i teraz sie nazywaja mechanikami
bo się pewnie układ paliwowy zapowietrzył albo coGM pisze:Tak, zbiornik zaczal sikac na potege. Co niewiele zmienilo, bo od 3 dni nie mozna go bylo uruchomic
no to lesio ma dowód na poparcie swoich poglądówGM pisze:od 3 dni nie mozna go bylo uruchomic, dlatego konczyl godnie na sznurze za Jeepem....VM![]()
eeetam jaki tam dowódandrzej:) pisze: no to lesio ma dowód na poparcie swoich poglądów![]()
nowicjusz127 pisze:miesiac temu zeszli z bambusa i teraz sie nazywaja mechanikami
a wedle Ciebie co swiadczy o dobrym fachowcu ? kolor skory ? podejrzewam ze moglbys sie od nich baaardzo wiele nauczycnowicjusz127 pisze:... popatrz kto go naprawia.miesiac temu zeszli z bambusa i teraz sie nazywaja mechanikami
Ale tak w głebi duszy to im zazdrościsz że oni już po miesiącu jak zleźli z palmy naprawiają LR-y a tobie to zajeło lata naukinowicjusz127 pisze:oczywiście ze jestem troszke rasistą i dobrze mi z tym.
przyznasz, ze w ustach polskiego zarobkowego emygranta brzmi to durnienowicjusz127 pisze:oczywiście ze jestem troszke rasistą i dobrze mi z tym.
Za dużo agresjinowicjusz127 pisze:chvj cie to śmierdzący obchodzi gdzie i jak zarabiam.
oczywiscie, ze taknowicjusz127 pisze:chvj cie to śmierdzący obchodzi gdzie i jak zarabiam.
śnieg cię zestresowałnowicjusz127 pisze:chvj cie to śmierdzący obchodzi gdzie i jak zarabiam.
tu jest onetnowicjusz127 pisze:to nie jest onet.jeszcze tu brakuje krzykaczy pajaców na gumce
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości