czy ktos z Panow posiada takowy i jezdzi???
pozdraw,
AW
PS
Za opinie nazelowanych gentelmenow od 9 do 17 prawdziwych bankowcow a od 17 do 19 prawdziwych offroldowcow z gory dziekuje...

Moderator: Jerry
a czy jak jestem łysym dresiarzem to mogę coś powiedziećSejlor pisze:Witam,
czy ktos z Panow posiada takowy i jezdzi???
pozdraw,
AW
PS
Za opinie nazelowanych gentelmenow od 9 do 17 prawdziwych bankowcow a od 17 do 19 prawdziwych offroldowcow z gory dziekuje...
a to jest maly RR?Sejlor pisze:Duzy RR i/lub RR Sport
heheGAZFAN pisze:Jeżdzę... czasem i tym i tym
a chcialbym sie dowiedziec czy Cie ten samochod wkoorwia czy raczej cieszy o poranku na parkingu jego widok...nowicjusz127 pisze:a co byś chciał sie dowiedziec?
ja naprawiam takie za kanałem.powiem tak TDV8 jest dobrym silnikiem.wymagania serwisowe na spore wiec odradzam grzebanie tam panu Heniowi z przecinakiem.generalnie motor dość bezawaryjny i wysokie koszty serwisowania rekompensuje swoimi osiągami.auto-dla mnie ok bo lubie wielkie samochody,jego zwalista lekko kanciata bryła mi sie podoba,jeżdzi sie wygodnie,rozbudowany system kontroli trakcji pozwala na zabawe w terenie ale z umiarem.spalanie w zależnosci od ciężkości nogi.jednak kupując takie autko spalanie da sie przeżyć.Legenda marki,komfort,to sie liczySejlor pisze:
a chcialbym sie dowiedziec czy Cie ten samochod wkoorwia czy raczej cieszy o poranku na parkingu jego widok...?
Czy wkoorwia/czy cieszy w ruchu miejskim, w piasku, w lesie?
A jakie w serwisie, na stacji benz.?
ot co!
I ktorym mowimy? Z jakim motorem?
A benzynowe V8 jaguara?nowicjusz127 pisze:tak.jedyny rozsądny silnik to tdv8.
poczekaj...GAZFAN pisze:Sejlor.. tyle wypowiedzi... wiedza Ci wzrosła?
Hej, hej! bez takich proszeGAZFAN pisze:No właśnie..
maly p38 http://allegro.pl/item545619611_range_r ... _1_43.htmlLR_Olek pisze:a to jest maly RR?Sejlor pisze:Duzy RR i/lub RR Sport
nie mow tak do niego. to podniecenie moze go zabicGAZFAN pisze:Na RR mówi się czesto duży RR, a na Sporta mówi się mały RR Aleksandrze....
Wyspiarze nazywaja duzego RR - "Full Fat RR" - czyli w dowolnym tlumaczeniu "Pełnotłusty RR"GAZFAN pisze:Na RR mówi się czesto duży RR, a na Sporta mówi się mały RR Aleksandrze....
chciałem po prostu wzniosłość chwili podkreślić.gruszkin pisze:nie mow tak do niego. to podniecenie moze go zabicGAZFAN pisze:Na RR mówi się czesto duży RR, a na Sporta mówi się mały RR Aleksandrze....
HiJack pisze:Wyspiarze nazywaja duzego RR - "Full Fat RR" - czyli w dowolnym tlumaczeniu "Pełnotłusty RR"GAZFAN pisze:Na RR mówi się czesto duży RR, a na Sporta mówi się mały RR Aleksandrze....
Jeśli komputer jest równie precyzyjny jak w moim Disco TDV6 to dodaj sobie do tego 1,5 - 2,5 litra, jeśli oczywiście chcesz znać realne spalanie.DAŁEK pisze: [...]
A tak serio Sport fajny jest ( jak kto lubi RR) jeździłem 3,8TDV8 cudo. I ten dźwięk, oraz miłe wciskanie w fotel. Spalanie no cóż za mało jeździłem to co uzyskałem to 14-16 litrów/100, wiesz pojazd testowy to testowałem![]()
[...]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość