Głowica - gdzie kupić?
Moderator: Jerry
Głowica - gdzie kupić?
Witam
Panowie czy macie jakieś namiary gdzie ewentualnie można zakupić sprawną głowice do 300TDi. Być może że tylko uszczelka jest padnięta ale bede wiedział w tygodniu jak zwale góre. Wole jednak zapytac profilaktycznie was o drugą głowice co by pozniej nie tracić czasu.
Dzieki i pozdrawiam Sławek
Panowie czy macie jakieś namiary gdzie ewentualnie można zakupić sprawną głowice do 300TDi. Być może że tylko uszczelka jest padnięta ale bede wiedział w tygodniu jak zwale góre. Wole jednak zapytac profilaktycznie was o drugą głowice co by pozniej nie tracić czasu.
Dzieki i pozdrawiam Sławek
Rozpierducha - "ale bez chamówy". Terenufki i dżipy som fajne, ale ja ni mom samohodu.
Re: Głowica - gdzie kupić?
Życie trzeba przeżyć tak, by wstyd było opowiadać, a przyjemnie wspominać..
Ja bym pytał o cały motor
a co

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
prosieklucz13 pisze:Ja bym pytał o cały motora co
![]()

http://www.rimmerbros.co.uk/cgi-bin/rim ... eng-diesel
Życie trzeba przeżyć tak, by wstyd było opowiadać, a przyjemnie wspominać..
Glowice mozna naprawic. Centrspaw
chyba jednak zakupie na padoku jak moja bedzie padnięta. Zawsze starą można sprzedać na allegro jako nie katowaną z przebiegiem 150000 

Rozpierducha - "ale bez chamówy". Terenufki i dżipy som fajne, ale ja ni mom samohodu.
- nowicjusz127
życze ci żeby ciebie też ktoś wsadził na taką minę 

W walce z głupotą nie ma wygranych,są tylko cudem ocaleni
już Polska
już Polska
tey nowicjusz mam pytanko
ta miska, która na nowym nabytku leży to dla kota? w wyposażeniu była?

Land Rover Discovery 300tdi 96 r - zielony 

- nowicjusz127
oczywiściesbb pisze:tey nowicjusz mam pytanko

a tak na serio to mam nadzieje ze wiesz co to....

już Polska
już Polska
wiem
pewnie takie małe 5000 $
ale mnie i tak by się nie przydało bo nie naprawiam ( nie bo sie nie psuje
)
ale micha dla kota elegancka

pewnie takie małe 5000 $
ale mnie i tak by się nie przydało bo nie naprawiam ( nie bo sie nie psuje

ale micha dla kota elegancka

Land Rover Discovery 300tdi 96 r - zielony 

- nowicjusz127
już Polska
już Polska
a nie lepiej najpierw zdemontowac swoja i dac do goscia od glowic do sprawdzenia zamiast gdybac?Sławas pisze:chyba jednak zakupie na padoku jak moja bedzie jebnięta. Zawsze starą można sprzedać na allegro jako nie katowaną z przebiegiem 150000
Nawet chcialem Ci pomoc podajac namiary na firme, ktora spawa glowice. Nie podoba mi sie jak odzywasz sie na forum. Sprzedawanie czesci uszkodzonych na allegro jest nieucziwe. Powiem tak, dorosnij do swojego Land Rovera.
o fak, ale wy jestescie spięci...powiem tak...rozluźnij sie, może to pomoże:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dowcip
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
a tymm czasem ide podorastać do swojego land rovera.
pozdrawiam serdecznie i mile
harakiri myslisz ze gdybym celowo chciał wsadzić kogoś na minę z głowicą czy czymkolwiek innym chwaliłbym sie na forum???

http://pl.wikipedia.org/wiki/Dowcip
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
pozdrawiam serdecznie i mile
harakiri myslisz ze gdybym celowo chciał wsadzić kogoś na minę z głowicą czy czymkolwiek innym chwaliłbym sie na forum???

narazie juz bedzie trzeci dzien jak pitolisz o glowicy,a nawet nie wiesz czy twoja jest uszkodzona... 

najpierw zrób diagnostyke a potem rozpisuj przetargi
- бездоріжжя
- jestem tu nowy...
Dział land rover głównie sie opiera o kasztanienie , zero konkretów . Wpadnij to Ci ją pospawam i damy do działu "sprzedam " .
Przecież wiadomo że na allegro głowice używki są tylko w stanie idealnym,a 20 letnie auta z przebiegiem ponizej 200 tys km od niepalącej dziewicy .

Przecież wiadomo że na allegro głowice używki są tylko w stanie idealnym,a 20 letnie auta z przebiegiem ponizej 200 tys km od niepalącej dziewicy .
Ostatnio zmieniony wt lut 10, 2009 9:57 am przez бездоріжжя, łącznie zmieniany 2 razy.
бездоріжжя pisze:Dział land rover głównie sie opiera o kasztanienie , zero konkretów . Wpadnij to Ci ją pospawam i damy do działu "sprzedam " .
Przecież wiadomo że na allegro gowice używki są tylko w stanie idealnym,a 20 letnie auta z przebiegiem ponizej 200 tys km od niepalącej dziewicy .

a później się dziwić, że ludzie się wqrwiają na sprzedających... choojoza po prostu
Faceci dojrzewają do 3 roku życia, a później już tylko drożeją zabawki... Disco 300 Tdi
tak takбездоріжжя pisze:Wpadnij to Ci ją pospawam

to co - focha nie będzie ?Sławas pisze:

gg4987422
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
LR D2 -skurwiel
- бездоріжжя
- jestem tu nowy...
Wystarczą dwa posty w dobrym klimacie i niektórzy userzy za pulpitem szaleją bo nie łapią żartu . Do żartu trzeba dorosnąć . Selim - żerujesz na taniej sensacji czy jak ?
Po mojemu to dla tysiąca złotych szkoda dobrego konta na alledrogo paskudzić negatywem , ale temat wyraźnie podchwycili obrońcy moralności co mają sporo czasu na posty o niczym . Nie znam tego Sławasa ale wyraźnie czuć ironię od niego , wystarczy popatrzeć na awatar tego gościa .
Po mojemu to dla tysiąca złotych szkoda dobrego konta na alledrogo paskudzić negatywem , ale temat wyraźnie podchwycili obrońcy moralności co mają sporo czasu na posty o niczym . Nie znam tego Sławasa ale wyraźnie czuć ironię od niego , wystarczy popatrzeć na awatar tego gościa .
krótki GR Y60 1991rok , silnik 2800 , zawiecha + 2 cale IronMan , opony BF Goodrich 33X12,5R15 MT
бездоріжжя pisze:Nie znam tego Sławasa ale wyraźnie czuć ironię od niego
oj ...znasz znasz

gg4987422
LR D2 -skurwiel
LR D2 -skurwiel
Panowie...ale sie rozkręciliscie, jak stary rower,...focha nie będzie bo ponoć tylko cioty sie fochują...
cóż...
masz okropny awatar. W związku z tym, głowica na pewno będzie w opłakanym stanie. Będziesz musiał kupić nową na paddocku, ale przesyłka zginie gdzieś po drodze. Po dwóch miesiącach, sprawa się wyjaśni i przyślą Ci drugą. Do td5. Będziesz musiał odesłać na swój koszt. Wymiękną i oddadzą Ci kasę. Po miesiącu. W ramach rekompensaty, dostaniesz STC8573 gratis.
Wk....wisz się i kupisz używkę na allegro. Ze spawaniem, bo okaże się troszkę nieszczelna, wyjdzie Cię 1999zł. Złożycie wóz i zacznie się długo oczekiwane lato...

masz okropny awatar. W związku z tym, głowica na pewno będzie w opłakanym stanie. Będziesz musiał kupić nową na paddocku, ale przesyłka zginie gdzieś po drodze. Po dwóch miesiącach, sprawa się wyjaśni i przyślą Ci drugą. Do td5. Będziesz musiał odesłać na swój koszt. Wymiękną i oddadzą Ci kasę. Po miesiącu. W ramach rekompensaty, dostaniesz STC8573 gratis.
Wk....wisz się i kupisz używkę na allegro. Ze spawaniem, bo okaże się troszkę nieszczelna, wyjdzie Cię 1999zł. Złożycie wóz i zacznie się długo oczekiwane lato...

łoś też człowiek
- nowicjusz127
no jeżeli mi przysłali by głowice do td5 zamiast do 300 wcale bym nie płakał.... 

już Polska
już Polska