Land w rowie obok wrocka
Moderator: Jerry
- skraburski
- jestem tu nowy...
Land w rowie obok wrocka
Witam Kolegow,
Dzisiaj wracajac z roboty niestety wpakowalem moje disco do rowu, nic powaznego bo jechalem moze z 2km/h tylko przez snieg nie bylo widac skrajni i sie powolutku zsunalem do rowu, raczej nie uda mi sie wyjechac samemu niestety a nie znalazlem zadnego rolnika z ciagnikiem czy fadroma.
Dlatego chcialbym Was prosic o pomoc jutro w wyciagnieciu mojej fury, mysle ze porzadna ekipa z wyciagarka powinna dac rade. Auto jest na kolach ale samo chyba nie wyjedzie, na szczescie nie wywalilo sie na bok. Off kors w ramach podziekowan gwarantuje jakis browarek wieczorem.
Pozdrawiam
Lukasz
Dzisiaj wracajac z roboty niestety wpakowalem moje disco do rowu, nic powaznego bo jechalem moze z 2km/h tylko przez snieg nie bylo widac skrajni i sie powolutku zsunalem do rowu, raczej nie uda mi sie wyjechac samemu niestety a nie znalazlem zadnego rolnika z ciagnikiem czy fadroma.
Dlatego chcialbym Was prosic o pomoc jutro w wyciagnieciu mojej fury, mysle ze porzadna ekipa z wyciagarka powinna dac rade. Auto jest na kolach ale samo chyba nie wyjedzie, na szczescie nie wywalilo sie na bok. Off kors w ramach podziekowan gwarantuje jakis browarek wieczorem.
Pozdrawiam
Lukasz
Ostatnio zmieniony pt lut 20, 2009 10:11 pm przez skraburski, łącznie zmieniany 1 raz.
Rendz '89
ex. Disco II Td5
ex. Disco II Td5
Re: Land w rowie obok wrocka

zostawiasz samochod w polu na noc i na ogolnopolskim forum oglaszasz gdzie jest?

jaja se robisz?

a pomocy drogowej to nie ma?

Kolego pogadaj na forum regionalny i z lokalesami załatw sprawe - na pewno pomogą.
Na ogólnym niedobrze jest podawać takie informacje
Na ogólnym niedobrze jest podawać takie informacje

a w tamtej okolicy to szczególnie niedobrze , zabieraj auto bo rano moze go nie byc...
a probowales?skraburski pisze: Auto jest na kolach ale samo chyba nie wyjedzie,
- skraburski
- jestem tu nowy...
z lokalsami jest problem taki ze od pol roku czekam az ktos mi da uprawnienia do pisania tam wiec pisze tu z nadzieje ze jest ktos z wrocka,
auto zostalo bo nie dalem rady nic zrobic, nie mam niestety znajomych z ciezkim sprzetem a zwykla laweta w tym przypadku niestety nie pomoze, nie mam assistance na dzwig, dlatego chcialem prosic ludzi ktorzy sie znaja na wyciaganiu sprzetu z roznych nieciekawych sytuacji
auta wolalem nie ruszac bo boje sie zeby sie nie wywalil na bok, wolalbym go najpierw zaczepic za cos, no ale nie mam za co, nie mam tez zadnego sprzetu do zabezpieczania
kupujac LR mialem nadzieje ze fani tej marki sa troche zintegrowani i ze w razie czego mozna liczyc na pomoc, no ale widze ze bede musial jutro szukac jakiejs maszyny
auto zostalo bo nie dalem rady nic zrobic, nie mam niestety znajomych z ciezkim sprzetem a zwykla laweta w tym przypadku niestety nie pomoze, nie mam assistance na dzwig, dlatego chcialem prosic ludzi ktorzy sie znaja na wyciaganiu sprzetu z roznych nieciekawych sytuacji
auta wolalem nie ruszac bo boje sie zeby sie nie wywalil na bok, wolalbym go najpierw zaczepic za cos, no ale nie mam za co, nie mam tez zadnego sprzetu do zabezpieczania
kupujac LR mialem nadzieje ze fani tej marki sa troche zintegrowani i ze w razie czego mozna liczyc na pomoc, no ale widze ze bede musial jutro szukac jakiejs maszyny
Rendz '89
ex. Disco II Td5
ex. Disco II Td5
Sprawdz PW. i Moze ta mapke usun. Bo rano zastaniesz tylko wspomnienie po landku.
Jak bys np. podal numer telefonu do siebie to by Ci moze "lokalesi" i pomogli, ale tak to bedzie trudno.skraburski pisze:z lokalsami jest problem taki ze od pol roku czekam az ktos mi da uprawnienia do pisania tam wiec pisze tu z nadzieje ze jest ktos z wrocka,
To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?
Biga pisze: Jak bys np. podal numer telefonu do siebie to by Ci moze "lokalesi" i pomogli, ale tak to bedzie trudno.

co do forum regionalnego to trza się gdzieś pokazać w terenie to zawsze się pozna kogoś kto Cię wkręci bo tak to możesz jeszcze trochę poczekać

KZJ95 , Suzuki SV650, Celica GT-FOUR też 4x4 

- skraburski
- jestem tu nowy...
no ale zeby sie gdzies pokazac to trzeba wiedziec gdzie, a takie informacje to na lokalnym forum chodza,
dzieki za info o numerze tel., sprobuje jutro przedzwonic, mapke usuwam chociaz sadzilem ze ludziom z tego forum moge zaufac
dzieki za info o numerze tel., sprobuje jutro przedzwonic, mapke usuwam chociaz sadzilem ze ludziom z tego forum moge zaufac
Rendz '89
ex. Disco II Td5
ex. Disco II Td5
Na forum jest 75 użytkowników :: 59 zarejestrowanych, 12 ukryci i 4 gości (bazuje na użytkownikach aktywnych w ciągu ostatnich 5 minut)skraburski pisze:no ale zeby sie gdzies pokazac to trzeba wiedziec gdzie, a takie informacje to na lokalnym forum chodza,
Coby piwo smak piwa miało...
Podaj numer do siebie tu. Inaczej to nie wiem gdzie chcesz dzwonicskraburski pisze:....
dzieki za info o numerze tel., sprobuje jutro przedzwonic...

To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?
Nie przesadzaj, chętnych do pomocy napewno tu znajdziesz
sam bym pojechał Ci pomóc, nawet dzisiaj ale mam do Wrocka jakieś 300km. Ostatnie pare dni mam bardzo pracowite i pomagam każdemu w zaspie lub w rowie.A kase choć dają to nie biore bo taka pomoc to przyjemość i zabawa 

...
możesz... jaki masz nr konta i pinskraburski pisze:mapke usuwam chociaz sadzilem ze ludziom z tego forum moge zaufac

adhd.. LR.. teraz 110 300Tdi
..trucizna moja i wiara..
A po Co Ci jego pin ..... konto jest puste ... przecież jeździ land roveremSaphira pisze:możesz... jaki masz nr konta i pinskraburski pisze:mapke usuwam chociaz sadzilem ze ludziom z tego forum moge zaufac

Life's Too Short For A Full Time Job
chwilowo nie jeździ 

No i to jest najgorsze w tym wszystkim - nie dość, że nie jeździ to jeszcze naraża się na debet 
Kolego @skraburski - nie bierz zbyt poważnie moich żartów - jutro się wykaraskasz i będziesz wspominał z uśmiechem

Kolego @skraburski - nie bierz zbyt poważnie moich żartów - jutro się wykaraskasz i będziesz wspominał z uśmiechem

Life's Too Short For A Full Time Job
- nowicjusz127
Auto w rowie,Ty w domu.rano może nie byc nic i wcale nie jest powiedziane że nie zawiniego lub okradnie ktoś przypadkowy.małolaty z pobliskiej wsi,albo mobilny patrol złodziejski i to bez mapki z forum kolego.zostawiać auto na noc to był chory pomysł.ja bym szukał jakiegos traktorzysty,kombajnisty,kogokolwiek.nie zostawiłbym auta na noc.
W walce z głupotą nie ma wygranych,są tylko cudem ocaleni
już Polska
już Polska
auta i kobiety się nie zostawia..
..w rowie

z drugą opcją bym polemizowałSaphira pisze:auta i kobiety się nie zostawia....w rowie

- skraburski
- jestem tu nowy...
uwierzcie mi szukalem traktora, jezdilem z kolesiem po wioskach i nic, wszyscy mieli aku padniete, budowy juz pozamykane, to co mialem robic jak nie mam znajomych z ciezkim sprzetem? siedziec cala noc w srodku pola? trudno, w razie czego zdrowie wazniejsze niz fura.
Dostalem jeden numer na priva, co do mojego numeru to wolalbym raczej na priva go podawac. Sprawdzilem jeszcze ze mam assistance, wiec sprobuje jeszcze z tej opcji chociaz watpie czy mnie wyciagna.
Pozdro,
Lukasz
Dostalem jeden numer na priva, co do mojego numeru to wolalbym raczej na priva go podawac. Sprawdzilem jeszcze ze mam assistance, wiec sprobuje jeszcze z tej opcji chociaz watpie czy mnie wyciagna.
Pozdro,
Lukasz
Ostatnio zmieniony pt lut 20, 2009 11:34 pm przez skraburski, łącznie zmieniany 1 raz.
Rendz '89
ex. Disco II Td5
ex. Disco II Td5
- nowicjusz127
ty chyba jestes pijany.ja bym nie zasnal.no ale twoj cyrk twoje malpy.
W walce z głupotą nie ma wygranych,są tylko cudem ocaleni
już Polska
już Polska
w disco w sumie jest duzo miejsca do spania 

Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
- skraburski
- jestem tu nowy...
to zalezy co macie w tym disco, moj to tylko seria, nie ma co krasc 

Rendz '89
ex. Disco II Td5
ex. Disco II Td5
a nie myslałes wczesniej nad zakupem jeepa ?
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )